Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Gábor segítséget keres

Ha valaki segíteni tud, ide kattintson.

Életvitelemhez keresek segítséget, olyan személyt, akinek kölcsönösen tudnék én is segíteni a lakhatással és teljes ellátással. Nem szorulok állandó gondozásra, sem ápolásra, sem felügyeletre, azonban a helyzetemből adódóan az itt lakásos segítség fontos, ezért bentlakásos segítséget keresek. Napközben több óra szabadidő is megoldható, így akár más kisebb-nagyobb munka is vállalható emellett.

Elektromos kerekesszékkel közlekedek, 44 éves vagyok, 10 éves kisfiammal élek, Bp-en, családi házban. Baleset miatt lettem mozgáskorlátozott, betegségem nincsen. 19 éve ülök kerekesszékben, így már a szükséges rutin és a környezetem kialakult. Egyedül közlekedek BKV-val, kisfiamat viszem-hozom iskolába, intézem a háziorvost, postát, fodrászt, stb…

Napközben itthon dolgozom, az általános dolgokban kell a segítség (főzés, háztartás vezetése, takarítás, mosás, reggeli-ebéd-vacsora kikészítés, bevásárlás). Reggel (6-7h körül) a kiültetésre és este (20-22h körül) a visszafektetésre van szükségem, ill. higiénés ápolásra. Az alapvető dolgokat, mint pl. evés, borotválkozás magam végzem.

A reggeli és az esti teendők kb. 30 percet vesznek igénybe. Van emelőgép a kiüléshez, az ágyba fektetéshez és a fürdetéshez is, csak a lábamat kell átemelni, így nem nehéz fizikai munkáról van szó.

Az ápolás terén a vizeletzsák leeresztésére (naponta 2-3x), a katéter cseréjére (2-3 hetente) és a fürdetésre (2-3x hetente) van szükségem, ill. 2 naponta kell segítség a széklet elvégzéséhez (reggel).

Biztosítani tudom a teljes lakhatást, rezsit, ételt-italt, stb.

Olyan személyt keresek, akinek nincs feltétlen szakképesítése, de nem idegen számára az ápolói munkakör, a lakhatás és az ellátás segítséget jelent.

Köszönettel: Gábor

»»»»»»