Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Földindulás

Jaj, valamit elfelejtettem kérdezni. Figyi, fasi srácok, valamit azért mondjatok már meg. Légyszi. Ha az egész népszavi totál a ti vágyaitok szerint sikerül, szóval az összes kérdésre elutasító válasz lesz, de ráadásul FÖLDINDULÁSSZERŰ elutasítás, de tényleg annyira egyöntetű, hogy már nem látszik a különbség aközött, hogy „egyöntetű” vagy „ön egy tetű” – szóval akkor mi lesz, gyerekek?
  Oké, megint arattok egy vad diadalmot védtelen, ártatlan emberek fölött, megint megnyertek egy csatát a permanens háborútokban, amiről csak ti hiszitek, hogy létezik. De ezen kívül? Mi fog változni a mindennapi életünkben?
  Mármint azzal, hogy meg lesz tiltva, hogy a tanár a suliban különórát tartson a gyerekeknek a fujjjjjbuziiiiikról meg a fujjjjjtranszneműekről, amiket eddig se tartott. Be lesznek tiltva a „gyeeertek, gyerekeeek, puncivá operáljuk a fütyiteket, most extra árengedménnyel” típusú tévéreklámok, amik eddig se léteztek. Hogy ezentúl korhatáros lesz a pornó, akárcsak ezelőtt. És csak tizennyolcas karikával mehet a Tobi színei.
  Akkor mi lesz?
  Akkor nem fognak hallani arról, hogy léteznek fujjjjjbuziiiiik, és akkor nem buzulnak meg?
  Szeretnék elmondani két apróságot.
  1. De, hallani fognak.
  2. Eddig se ettől buzultak meg.

Értem én a diadalmot, nektek a világ egy vadászterület, ahol nektek muszáj csörtetni körbe-körbe, és időnként kőbunkóval fejbe buhhantani valakit, mert akkor azt érzitek, hogy ti is vagytok valakik. Nem vagytok, mert ez lejárt a bronzkorban, és minket itt a huszonegyedik században már baszottul zavar az állandó agresszivitásotok, az állandó boszorkányégetés, az állandó őrjöngés valami förtelmesen borzasztó képzelt ellenség ellen. Én konkrétan évtizedek óta könyörgök, hogy végre magyarázza már el valaki, hogy mi a kurvaisten baj van a melegekkel, azon kívül, hogy undorodva írt róluk egy ókori mesekönyv, amiből sajnos kifelejtették, hogy a hatéves gyerekek szájába nem való a plébános úr legszentebb fasza, úgyhogy ezt a könyvet úgy nagyjából senki nem tekinti szabványnak, csak arra való, hogy másokat fejbe csapkodjatok vele. Közben megeszitek a sertést és dolgoztok az Úr szent napján, hogy kárhoznátok széjjel baszomgyósan.

Lassan írom, hogy el tudjátok olvasni. MI A FASZ BAJOTOK VAN?! Milyen világban parancsolnátok nekünk élni, ha érdekelnének valakit a parancsaitok? Reggelenként minden Férfi bevonulna imádkozni, a gyerekek leszopnák a plébános urat, a nők otthon megfőznék az ebédet, a Férfiek hazamennének, félholtra vernék a nőket és kegyesen elfogyasztanák az ebédet, aztán nagyokat böfögve néznék a meccset a sörhasuk fölött?

»»»»»»