Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Firer

Valami putyinista oldalon, nem tudom már, hogy került elém, megjelent, hogy Oroszország milyen jól van. Megjegyeztem, hogy most alapozza meg azt a hírnevet, amitől a németek hetven éve szenvednek, tehát Oroszország nincs jól. Válaszul egy „nő” őrjöngeni kezdett velem, amiért az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak, és én itt Prágában tudatlan vagyok.
  Nos, nem vagyok, viszont az agyamat sem mosta ki a русский Фирер. Viszont ha netán az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak (volna), az semmiféle összefüggésben nem áll azzal, hogy most Mariupolban egy kétéves gyereket felrobbant a bomba. Akkor tessék megölni az ukrán nácikat, akik gyilkoltak. Mind egy szálig. Áldásom rá. De ártatlan embereket mészárolni nem „adekvát és megfelelő mértékű ellencsapás”. Ha egy kazincbarcikai hentes meggyilkolja a szomszédját a százezer forintos nyugdíjáért, akkor nem rohanunk Kazincbarcikára tankokkal és nem hentelünk le mindenkit az egész városban. Nagy Józsefet elfogjuk, elítéljük és börtönbe csukjuk. De ha az ukrán nácikat inkább a helyszínen lepuffantani szeretnék, felőlem azt is. De őket, nem másokat.
  Jelenleg nagy készlet áll rendelkezésre nácikból, akiket le lehet lőni a helyszínen, szerte Ukrajnában. Ismertetőjelük: katonai egyenruha, a vállán fehér-kék-piros zászlócska. Van belőlük Moszkvában is.

»»»»»»