Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Ezt várhatjuk a Jobbiktól

Valami olyasmiről volt szó, hogy a jobbikosok a választásokig nem reklámozzák (azaz lehazudják) rasszista érzelmeiket, hogy a megtévesztett polgár rájuk szavazzon, aztán a választások után majd megint mindent bele. De úgy látszik, mégse. Az Index a XI. kerületi lakossági fórumukról tudósít, és a cikk a következőkben summázható:
  1. Az SZDSZ-esek zsidók, és a zsidóknak nincs fitymájuk. Ősidők óta valami hihetetlen élvezetet jelent a náciknak, hogy a zsidók farkát nézegessék, pedig 99%-uknak van saját farka is, de csak a zsidókéra gerjednek.
  2. A homoszexuálisok majmok, akik elijesztik az óvodásokat attól, hogy rendőrök akarjanak lenni. Tehát nem az az ijesztő, hogy tojással dobálnak meg demonstrálókat, hanem az, hogy emberek demonstrálnak azért, hogy azzal élhessenek, akit szeretnek. Ez is ősidők óta része a náci szexmániának, iszonyú fontos tudni, hogy ki kivel kefél.
  3. A cigányok nem tudják, hol van a könyvtár, merthogy ugye olyan ostobák. Ez már nem szexmánia: embermánia. Rettenetesen fontos, hogy az alacsonyrendűekről bebizonyítsuk, hogy buták. Aztán nekiállunk bebizonyítani, hogy ha nem vigyázunk, akkor mindenhonnan kitúrnak minket. Szerintem ez csak úgy lehetséges, ha mi még butábbak vagyunk. De hát a nácik nyilván sokat olvasnak, erről közismertek. Akkor nem értem.
  4. A pakisztáni és arab orvosok nem beszélnek nemhogy magyarul, de értelmes nyelven se, csak „ugabugua”. Mert az is rettenetesen fontos, hogy az alacsonyrendűekről bebizonyítsuk, hogy nem lehet értelmesen beszélni velük. Velünk nácikkal hogyne lehetne, erről vagyunk híresek. Szerintem ezért megérné Szegedi Csanádot, aki ezt mondta, elküldeni nagykövetnek valamelyik iszlám országba. Az ottaniak nagyon csípnék ezt a stílust. (Eszembe jut az az orvos, aki szépen megvizsgált, tanácsot és receptet adott, jó negyedórát beszélgetett velem kristálytiszta magyar kiejtéssel és tökéletes nyelvtannal, s csak a pecsétjéről derült ki, hogy arab. Aztán a receptet elvittem a patikába, ahol egy erős arab akcentussal, de érthetően beszélő fiatalember percek alatt előkerítette nemcsak a receptre írt gyógyszert, hanem egyéb árukat is.)

Szóval ez lesz, ha a Jobbik bekerül a parlamentbe. Rosszindulatú, sunyi viccek mindenkinek a származásáról és veleszületett tulajdonságairól, csőcselékhumor, céltáblagyártás emberekből. Szavazzunk rájuk, hölgyeim és uraim, és csakhamar ki fog derülni, hogy van valamilyen megmásíthatatlan folt a származásunkban, ami kizár minket a tisztafajú emberek tisztességes közösségéből. Az olvasó biztos benne, hogy egyik ükapja se volt szláv származású, és minden ősanyja szűzen ment ősatyjához, akin kívül más férfit nem ismert?

»»»»»»