Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Előre a lenézésért

Az egyik probléma, amivel Afrika országainak meg kell küzdeniük, az, hogy más kontinenseken még mindig él a vélekedés, hogy földrészüket majmok és banánfák népesítik be, és a problémáikat leginkább esőtánccal és varázslással oldják meg.
  Hát az ugandai kormány tesz róla, hogy ez a vélemény minél tovább megmaradjon. A törvényhozás előtt van egy törvény, ami száműzetéssel vagy börtönnel kívánja büntetni a homoszexualitást. Emberjogi szervezetek attól tartanak, hogy a hatóságok le fogják gyilkolni a melegeket.
  Uganda a világ egyik legszegényebb országa. Lakosságának 72%-a koldusszegény, naponta öt dollárt se keres meg. Az ország földje számtalan természeti kincset rejt, amiket képtelenek kiaknázni. Kínkeservesen fizetik dollármilliárdos adósságukat. Százezer lakosra nyolc orvos esik. Az AIDS nagy szerencséjükre kevésbé pusztít, mint több környékbeli országban.
  Biztosan az a legfontosabb, hogy a homoszexuális bűn fertéztető iszonyalmától megszabaduljanak. Más gondja nincs is Museveni kormányának. Én azért reménykedem benne, hogy legközelebb hoznak egy okos rendeletet a szegénység ellen is. Például száműzik az országból a szegényeket is, és egy se lesz.

»»»»»»