Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Egyébként

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a kanadai bankok 2021. június 1-jétől a pénzmosás és terrorizmus megelőzése érdekében csak abban az esetben teljesítik ügyfeleik részére érkező nemzetközi átutalásokat, ha az tartalmazza a kedvezményezett nevét, számlaszámát és a pontos címét is. A címadatnak tartalmaznia kell az ország, állam, tartomány, terület, település, utca, házszám, irányítószám információkat, ami ezekből az adott cím esetében alkalmazható, de célszerű törekedni a lehető legszélesebb körű információk megadására.
  A felsorolt adatok hiánya esetén a kanadai bankok visszautasíthatják az átutalásokat. Amennyiben jövőbeli átutalásihoz a szükséges információk nem állnak rendelkezésére teljes körűen, javasoljuk, hogy szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a kedvezményezett féllel az adatok egyeztetése, pontosítása érdekében.

Üdvözlettel:
  OTP Bank Nyrt.

Utóirat. Egyébként mivel mi kezeljük az Ön pénzét, tudunk róla, hogy Ön az elmúlt közel húsz évben egy büdös centet sem utalt Kanadába, és lehet, hogy nem tudja megkülönböztetni a juharlevelet a fuvarlevéltől. De mindenesetre szóltunk. Tudja, az ilyesmi sosem árt. Igyon sok folyadékot, kerülje a tűző napot, nézzen körül, mielőtt lelép a járdáról, ne ingereljen alligátort, ne utazzon tartalék űrruha nélkül a Marsra, egyébként a jövő héten jelentkezünk alig ismert ázsiai országok bankügyi szabályaival, hogy Ön ne maradjon bhután.

»»»»»»