Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Édes drága Debi!

Annyira örülök, hogy megjelent a könyved! Mostanáig csak amatőr módszerekkel verhettem a gyerekeimet, de éppen idejében került a kezembe ez a kitűnő szakkönyv, hogy a negyediket már szakszerűen verhessem isten- és apafélelemre. Ó, ha az Úr megadta volna, hogy első három gyermekem megérje ezt a napot!…

Bill Bull, Buffalo

Nagyon örülök, hogy elolvashattam Mrs. Debi könyvét a gyerekverés korszerű módszereiről. De engedjen meg egy megjegyzést. Ön túl nagy hangsúlyt szentel a vesszőnek és nem ad elég figyelmet más célszerű eszközöknek, amilyen a nadrágszíj, a vizes kötél és a bikacsök. Érdemes lenne elbeszélgetnünk e tárgyban, esetleges következő könyve számára. Szerszámot és gyereket viszek magammal.

Dr. Whip

Nagyszerű könyv! Rögtön kipróbáltam a gyerekemen az egyik fejezetet! Ha kijön a kórházból, kipróbálom a következő fejezetet is! Köszönöm!

Egy szerető apa

Önök tévúton járnak. Isten útmutatását kell követni. Jézus meghalt érettünk a kereszten, és ezzel utat mutatott nekünk, atyáknak, mit tegyünk rossz gyerekeinkkel. Ezt sose feledjék: valahányszor gyerekünk rosszaságot tesz, gondoljanak Jézusra, amint meghal érettünk a kereszten. E magasztos pillanatot őrzi vallásos művészetünk nemes darabja, a feszület, amely előtt a legrosszabb gyerek is térdre hull. Nekem van egy antik darabom, egy méter hosszú, tömör tölgyfa, amikor érte nyúlok, a gyerek már térden állva sikoltozik, hogy inkább a pálca. Ámen, keresztény testvéreim. Ugyanitt kaphatók egyméteres tölgyfa feszületek kézre álló markolattal, ötven dollár plusz forgalmi adó.

Rev. Erse

Válogatást olvashattak Debi Pearl blogjának soha meg nem jelent hozzászólásaiból.

»»»»»»