Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Dramaturgia

A híres írónő a regénysorozat végén tart és nem hajlandó megoperáltatni az aneurizmáját, amíg be nem fejezte. Hogy gyorsabban haladjon, Lexie Greynek diktál. Kate a könyv végén Alexandert választja, nem Nathant. Lexie vitába száll vele, mert Nathan sokkal jobb ember. Ahogy vitatkoznak, az írónő rosszul lesz, az aneurizma megreped, rohannak a műtőbe.
  A műtét után az írónő meggondolja magát. Az altatásban megálmodta, hogyan tud megírni még két kötetet. Kate Nathant választja, hogy megtudja, milyen vele lenni, de két kötettel később visszatér Alexanderhez. Lexie könnyek között vitatkozik vele és érti meg a tanulságot saját életéről.

Ha én lettem volna a dramaturg, másképpen csináltam volna. Műfajhatárt bontok és megölöm az írónőt az asztalon. Lexie megsiratja, aztán rádöbben a helyzetre. Olvasók milliói várják a sorozat végét, és az írónő halálhírére mindenki azt találgatja majd, sikerült-e befejeznie a könyvet és megtudják-e, kit választ Kate. És ott van a laptop a kórteremben, a könyv utolsó lapjainál, talán utolsó mondatainál félbehagyva.
  És őrajta, Lexie-n múlik, hogy kit választ Kate.

»»»»»»