Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Dögkeselyű

Egy nagyon hasznos madár, aki fontos szerepet tölt be a köztisztaságban. Nem szépségkirálynő, de nem is ezért szeretjük.
  Ő jut eszembe, amikor a tévéhíradóban első, tehát legfontosabb hírként arról számolnak be, hogy még egy ezüstérmje lehet Magyarországnak, mert két belorusz olimpiárius valószínűleg doppingolt, de még mindig nincs hír a vizsgálatról, még mindig nincs hír a vizsgálatról.
  „Olyan jó lenne, ha végre kiderülne már, hogy doppingolt mind a kettő, és jóóóóól elkoboznák tőlük az ezüstérmet, aztán a mi emberünknek adnák. Végre! Végre!”
  Én ezt hallom ki ezekből a riportokból. Köröznek a két belorusz pofa hüledező teteme fölött, és várják, hogy mikor csaphatnak le a megárvult érmekre. Sportolók, ugyebár, annak drukkolnának, hogy „jaj, nehogy doppingoltanak légyen, micsoda szörnyűség lenne, ha az derülne ki, hogy az olimpián csalással szereztek érmet, jaj”. Frászfenét. Ezek nem ellenfelet látnak a másik ország sportolójában, hanem ellenséget. Ha nem sikerült legyőzni a porondon, a szabályok szerint, akkor jó lesz az utólag is, csak győzhessük jóóóól le és legyen a mi emberünk a jani!
  Mert abból lesz a jó sok pénz.

»»»»»»