Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Diszkriminálják a lassú járású autósokat

Azonnal meg kell váltani a parkolójegyet, irgumburgum! Amikor a jegy lejár, van öt perc türelmi idő, de amikor megáll az autós és kiszáll az autójából, akkor nincsen, irgumburgum! Mert a parkolóőr nem állhat ott minden autó mellett, hogy jön-e a tulaj a parkolójeggyel, irgumburgum!
  Úgy néz ki, most már kizárólag a rablás a cél. Az Emberibb Parkolásért Mozgalom vezetőjét úgy fényképezte le a parkolóőr, hogy még mozgott a kocsija. Régesrég nincs itt szó arról, hogy korlátozni kell az autókat a forgalmas belvárosi övezetekben, mert kevés a hely és nagy a környezetszennyezés. Kizárólag arról van szó, hogy minél nagyobb bevétel ömöljön a parkolási önhatóságok zsebébe. Nem az a cél, hogy parkolójegyet vegyenek, mert a bírság több pénzt jelent.
  További intézkedéseket jósolok, amik mind arra mutatnak majd, hogy az úgynevezett legális parkolás minél lehetetlenebb legyen és minél több bírságot lehessen kiszabni. Valószínű, hogy belátható időn belül megritkítják a sápszedő automatákat, esetleg csak negyvenhét forintos érmékkel működnek majd.

»»»»»»