Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Cuki

Iszonyú cuki. Szükségem volt egy számsorra a készülő regényemhez, totál szimpla cucc, ha ekkor elkezdem visszaszámolni az időt, akkor amakkor hány óra lesz, ez egy ötsoros kis BASIC program, hát írjuk meg, de Sweetie-n, egyre kevesebbet használom a PC-t. No, kerestem valamit. Régebben nem voltak használható BASIC-ek Androidra, de most van ez. Egy igazi QBASIC 1992-ből, ami előtt oly sok órát töltöttem a kilencvenes években.
  De igazán akkor lesz cuki, amikor kilépünk a QB-ből, és kiderül, hogy egy komplett kis PC van mögötte, fölszerelve mindenféle édes dologgal, egy Norton-klón van benne, és még 4DOS is. Meg három BASIC, 1.1, 4.5 és QBX 7.1, azt is használtam, de már nem tudom, mit tudott.
  Úgyhogy a számsoromat nem is képernyősen írtam meg, hanem file-ba raktam ki, és mivel arról fogalmam sincs, hogy a file-t hogy lehet elérni Androidból – de mivel egy tizenhárom megás DOS-lemez része (6.22-es fut rajta), nyilván sehogy –, meg mert amúgy is úgy cuki, a Nortonból nézem a beépített szövegszerkesztővel. Állati cuki.

»»»»»»