Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Crusenet

Az Impossible Missiont nézem kilencvenhatból, és jókat vigyorászok a net korabeli ábrázolásán. Mindazonáltal amikor Tom Cruise németül ír emailt, azonnal van neki német billentyűzete, azt írja, Verdorbene Güter. Äußerst gefährt…
  Egyébként körültekintő titkosügynök, bejelentkezik egy angol nyelvű biblológiai fórumra és onnan küld emailt arra a címre, hogy Max​Job 3:14, érdekes cím már 1996-ban is, aztán bejelentkezik egy német nyelvű biblológiai fórumra és onnan is küld emailt pontosan ugyanerre a címre.
  És rögtön van neki német billentyűzete. Én mit tökölök húsz éve, hogy a gépek azonnal tudjanak azon a nyelven, amin a felhasználó akar, ennek meg mancsnyúlással bármilyen billentyűzete van. Vagy lehet, hogy csak angol meg német? Á, az nem lenne elég felkészült titkosügynök.

Hm. A válaszlevélben a Nekázanka és a Příkopy ékezetek nélkül van. A rivális titkosügynöknek nincs cseh billezete.

Amúgy a hiperszuperül agyonbiztosított gépterem nagyon aranyos, az IMDb azt írta, hogy a legalapvetőbb biztonsági intézkedés a videókamera lenne; szerintem viszont a legalapvetőbb biztonsági intézkedés az, hogy ha az egyesegyedül belépni jogosult főtechnikus nincs a szobában, akkor a számítógép nem kapcsol be.

»»»»»»