Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Bizzzz

Június 14. Árad a Tisza, Szegeden komoly gondot okoz a szúnyoginvázió.
  Június 23. Egyre vadabbak a szúnyogok.
  Június 30. A rendőrség oszlásra szólítja fel a Széchenyi téren megtartott demonstrációt, mert a szúnyogok nem kértek engedélyt. A szúnyogok nem oszlanak. Bejelentik, hogy egymilliárd szúnyog él Szegeden, tehát övék a többség.
  Július 2. A szúnyogok végigcsipkedik a környék polgármestereit.
  Július 3. A polgármesterek kórházba kerülnek, a szúnyogok átveszik a hatalmat az önkormányzatoknál. A képviselők is kórházba kerülnek.
  Július 4. Betiltják a rovarirtó szerek, szúnyoghálók, rovarcsapdák használatát. Az önkormányzatok rendkívüli támogatást folyósítanak a hegedűművészeknek. Hozzákezdenek a Körtöltés elbontásához.
  Július 6. A bontás befejeződik, Szegedet elönti a víz. Az önkormányzat különbuszok és -vonatok indításával segíti a lakosság menekülését. Estére Szeged lakossága százmilliárdra nő, de az egytől egyig szúnyog.
  Július 7. Az ország minden részébe megérkeznek a Szúnyog megyei menekültek, ruhájukon és bőrükön szúnyogokkal. A szúnyogok körülnéznek az állomásokon és elindulnak a polgármesteri hivatalok felé.
  Július 9. Orbán Viktor kórházba kerül, a szúnyogok rendkívüli választásokat hirdetnek.
  Július 11. A szúnyogok kétharmados többséget szereznek a választásokon.
  Július 12. Összerajzik a parlament és nyomban átköltözik a békásmegyeri Szúnyog-szigetre. Magyarország nevét megváltoztatják Szúnyogországra. A nemzeti címer tetején a ferde keresztet kicserélik szúnyogra. Sólyom Lászlót menesztik, utóda Komár László lesz, mert a neve szlovákul szúnyogot jelent. Új köszöntést vezetnek be, mostantól lettül kell jó estét kívánni: labvakar. Vagy fejvakar, hátvakar, bármit. A színházakat bezárják, mert az előadás végén a nézők tapsolnak.
  Július 20. Baján ötvenhatos emlékművet avatnak: 1956. március 11-én törte át a gátat az ár, s ezzel sok milliárd kicsi szúnyog lelt otthonra.
  Október 1. Egy hirtelen hidegfront végez az ország lakosságának 99,99%-ával, több mint száztrillió szúnyoggal. A maradék elsáncolja magát a jól fűtött középületekben.
  December 31. A maradék szúnyogok végelgyengülésben kimúlnak. Komár László lemondását dörgő taps kíséri. A régi rendszer jelképeit ledöntik. Egyetlenegyet hagynak meg közülük mementóul, a parlament előtt felállított óriási szobrot, amelyen Madách Imre és a szúnyogok vezére látható kézen fogva, és a talapzaton egy idézet:
  Ember küzdj és bizzzva bizzz!

»»»»»»