Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Billezünk

Eddig nem mertem elkiabálni, de egyre inkább úgy fest a dolog, hogy meglesz a hiperszuper csodabillentyűzet Andira. Néhány napja azzal írok, és harmincezer betvet már megírtam vele a Kissyből. S persze ez a cikk is vele készül.
  Ha tetszenek emlékezni erre a kis tanulmányra, amelyben a rövid húzásos rendszer mellett tettem le voksomat, akkor nem meglepő, hogy a hiperszuper csodabillentyűzet ilyen. Másképp nem nevezném hiperszupernek.
  Android blogunk szerzője, Thon alkotta, illetve alkotja, még csak egy prebétánál tartunk, de már jobban lehet vele dolgozni, mint bármelyik eddigi andis billezettel, márpedig én mindet kipróbáltam, amire rátehettem a mancsomat.
  
  Egyelőre csak egy kiosztást tud, Kinesát természetesen, hiszen én kísérletinyulaskodom hozzá. Némi megszokással már nagyon gyors és kényelmes, bár vannak még érzékelési nehézségek.
  Lesz egy leírónyelve, amin kiosztásokat lehet tervezni hozzá, talán később WYSIWYG editora is, és ahogy Kissy mondaná: jövőre saját táblagépet is gyártunk már!

»»»»»»