Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Bevallanánk

Ha szabálytalanságot találtunk volna, azt bevallanánk, mondja Bakonyi Ágnes az APEH-től, de most nem találtunk, minden törvényszerűen történt.
  Igaza van. A törvények nem tiltják, hogy valaki visszaéljen az emberek hiszékenységével, szánalmat keltsen maga iránt, s ezzel anyagi előnyre tegyen szert. Úgy értem, tiltani tiltják, csak nem az APEH ellenőrének, aki törvények fölött álló félisten, de lehet, hogy 75%-os isten.
  Az történt, hogy Mármarosiék boltocskájába bement egy nő egy gyerekkabáttal, hogy javítsák meg neki, mert a gyerek fázik, és Mármarosi úr megjavította neki, ámbár nem ilyesmivel foglalkozik, aztán jelképesen elkért százötven forintot. És nem adott róla nyugtát. A nő elment, visszajött az APEH-es gestapóval, adóellenőr vagyok, megállj, te rohadék, segíteni merészeltél nekem?!
  Érdekes, lassan három éve már írtunk ilyesmiről, azóta nem szólt erről a fáma, lehetett volna hinni, hogy Göringet azóta kirúgták az APEH-től és ilyen módszereket már nem alkalmaznak.
  Kíváncsi lennék, tényleg van-e gyereke a gestapós asszonyságnak, és ha igen, akkor kapott-e legalább egy szelet adózott csokit, amiért rá való hivatkozással tönkre lehetett tenni egy vállalkozást, ami mostanáig adófizető volt.

»»»»»»