Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Arbeit macht reich

Egy brit náci akarta megvenni a feliratot, aminek árából svéd neonácikat pénzeltek volna. Ez derült ki, én pedig nem értek semmit.
  Ha svéd nácikat pénzeltek volna, az azt jelenti, hogy svéd nácik (vagy valaki, aki támogatni akarja őket) adta volna el a feliratot a brit nácinak. De miért van szüksége egy brit nácinak arra, hogy svéd náciktól vegye meg azt a feliratot, ami nincsen a svéd nácik birtokában? Ahogy a svéd nácik ellopathatták, ő is ellopathatta volna. A svéd náciknak ez jó üzlet, a brit nácinak nem, hiszen a svéd nácik jutalékát is kifizetheti.
  Csak arra tudok gondolni, hogy a brit náci szándékosan választotta ezt a módszert, éspedig azért, mert támogatni akarta a svéd nácikat. Nézzétek, svéd nácik, nekem kell a felirat, nektek kell pénz, hát lopjátok el és én adok nektek pénzt. Ez idáig remek dolog, csak egy bibi van.
  Hogyan létezhet összeműködés a svéd nácik és a brit náci között? Svéd nácinak lenni ugyebár azt jelenti, hogy gyűlölünk és ki akarunk irtani mindenkit, aki nem svéd, többek között a briteket is. Brit nácinak lenni viszont – nem mondom végig. A logikus az lenne, hogy amikor egy svéd náci és egy brit náci találkozik, akkor nekilátnak egymást legyilkonáci, hisz mindkettő alsóbbrendű fajnak tekinti a másikat, ráadásul az illető rosszabb fajának többi példányánál is, mert azt hirdeti magáról, hogy ő a felsőbbrendű. Adta piszok nácija, pusztuljon az ilyen.
  Mind a kettő.

»»»»»»