Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Alternatíva

A sajtótájékoztatón rosszul lett Budai Bernadett kormányszóvivő és összeesett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lábainál. A miniszterelnök kénytelen volt kissé félrehúzódni a zuhanó test útjából, de egyébként zavartalanul befejezte a sajtótájékoztatót és válaszolt az újságírók kérdéseire. A tájékoztató után Budai Bernadettet kivitték a teremből és kórházba szállították. Influenzás, az esés következtében enyhe agyrázkódást szenvedett és belapult az orra.

„A rohadék lopcsány! Hát ez egy miniszterelnök?! Hát nem csoda, hogy hiteltelen! Hát ez még férfinak se jó, nemhogy miniszterelnöknek! Hagyott egy beteg nőt elvágódni ott mellette, és csak pofázott tovább!”

„Félreállt, mert félt, hogy összebacilusozza a nadrágját, mi? A zistenit az ilyennek, két méter magas, és nem tud fölkapni egy aprócska nőt?”

„Véreim! Magyarok! Mutassuk meg, hogy a nemzet elítéli az olyan politikusokat, akik nem tekintik embernek a nőket! Éjjel fáklyás tüntetés lesz a Várhegyen az aljas Gyurcsány ellen, aki részvétlenül figyelte szegény beteg asszony kínlódását! Mindenkit szeretettel várunk. Influenzások is jöhetnek! Zászlót hozzatok!”

Mindez arról jutott eszembe, hogy amit Gyurcsány valóban csinált, az a Velvet kommentelőiből a magyar net talán legalacsonyabb színvonalú hozzászólás-sorozatát hozta ki. Úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy szerintük jobban tette volna, ha nem csinál semmit.
  Akkor az lett volna a baj. Lásd Nyuszika esetét a sapkával.

»»»»»»