Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Állásajánlatot kaptam

„Felkeltette figyelmünket önéletrajza, amit az egyik álláskereső partnerünk oldalán találtuk meg. Jelenleg vállalatunk új munkatársakat szeretne alkalmazni, reméljük, hogy állásajánlatunk felkeltette az Ön figyelmét.”

Hát nem igazán, mert a pénzügyi adóstruktúrák meg a tanácsadási könyvelés olyan szinten nem érdekel, hogy az már borzasztó, és ha ezen a spamen nem lett volna rajta becsületes nevem, akkor szokás szerint olvasatlanul vágom ki. De rajta volt, kisbetűkkel, amit hat évvel ezelőtt igencsak megutáltattak velem, úgyhogy kinyitottam és ezt az állásajánlatot találtam benne; hogy mi leszek a cégnél, irodavezető vagy kocsikísérő, azt nem tudtam meg, csak hogy mivel foglalkoznak.
  A levél arra a rezervált postafiókra érkezett, amit egy-két vásárlás céljára hoztam létre és soha semmi másra nem használtam, csak azzal az egy céggel kommunikáltam vele, aminek a kedvéért a fiókot generáltam. Szokásom, hogy egyes cégekkel való kapcsolattartás céljára külön fiókot hozok létre. Így most kiderült, hogy a Pixmania eladja a vásárlók nevét és címét spammercégeknek. Égjenek örökké.

»»»»»»