Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Akadálypálya

Sok játékprogramnak lényege, hogy végig kell jutni valamilyen pályán, amit különféle, általában egymás ellen dolgozó akadályok nehezítenek; például az egyik akadály kikerüléséhez föl kell ugrani, amivel viszont éppen beleszaladhatunk egy másik akadályba, amit lekuporodva lehet kivédeni.
  De ezek játékok, szabadidős elfoglaltságok. Az, hogy egy nyamvadt jelszóbeírást akadálypályává lehet változtatni, eddig nem jutott eszembe, pedig minimális grafikával leprogramozható. Mivelhogy
  – legyen legalább nyolc, de legfeljebb húsz karakter,
  – tartalmazzon kis- és nagybetűket, számjegyeket és ASCII szimbólumokat;
  – háromszor egymás után egyformán le kell írni (mert kétszer megköveteli, a harmadik meg hogy saját magunknak leírjuk a kicsi széfünkbe);
  – és a copy-paste-ot nem szabad ám használni!
  Ezzel az utolsó tétellel tették maximálisan komplikálttá. Tételesen amikor beírtam az új jelszót, akkor kiléptetett és követelte, hogy lépjek be. Jó. Bemásoltam a jelszót (ott már lehetett) az eltett példányból, és nem egyezett. Akkor lejátszottunk egy komplett „elfelejtettem a jelszavamat” procedúrát, újra csináltam neki jelszót, az már jó volt megjegyezve is.
  És mindezt azért, mert a Paypal sikoltozni kezdett, hogy biztos feltörték a fiókomat. Frászt, csak panaszt tettem, mert levonták a JustCloud következő éves díját, holott tavaly szeptemberben lemondtam a szolgáltatást. Nem törte azt föl senki, csak a maximálisan biztonságos biztonság biztonságának biztonsága kedvéért biztonságos volt a biztonsági jelszót biztonságosan újra cserélni.

Biztonságos?

»»»»»»