Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A világuralom álma

„A választások után törölve lesztek”, üzente a Vona Gábor nevét bitorló egyik twitterező a Vona Gábor nevét bitorló többi twitterezőnek.
  Itt tartunk. Világuralom. Ha Vona lesz a miniszterelnök, akkor a gárdisták repülőre ülnek és meg sem állnak San Franciscóig, ahol letartóztatják Jack Dorseyt és a Twitter többi vezetőjét, amiért megengedték, hogy más twitterezők bitorolják Vona nevét. Merthogy ugye más személy nevében félrevezető céllal twitterezni eddig is tilos volt, ha ez annyira zavaró, akkor a párt írhat a Twitternek, hogy Vona az egy pártelnök, aki nem twitterezik, tizenheten imperszonálják, tessék őket kizárni. Ehhez nem kellenek választások, pláne nem megnyert választások. A Twitter szó nélkül törölné a hamis Vona Gáborokat, no de micsoda dolog lenne, hogy ők töröljék? Majd mi! Mi vagyunk a tökös magyar legények, akik kézbe veszik a világ sorsát. Itt van például a Jerusalem Post cikke, amiben az áll, hogy a kritikusok szerint a párt rasszista és antiszemita. A választások után majd a gárdisták repülőre ülnek és meg sem állnak Jeruzsálemig, ahol kivallatják a Post szerkesztőségét, hogy kik azok a kritikusok és hogy merték ők kinyomtatni ezeket a szavakat.
  Mindenhova elmennek a tökös magyar legények és rendet tesznek a világban. Keményen rendre fognak utasítani mindenkit, aki megsérti az Uralkodó Eszmét, legyen az egy japán földműves vagy a maláj szultán.

De nem tudok szabadulni annak az észak-karolinai kislánynak a kérdésétől, akivel tizenéve találkoztam a neten. Megkérdezte, hová valósi vagyok. Mondtam, Magyarországra. Azt kérdezte: „Az hol van?”
  Megmondtam neki. Most már tudja.

»»»»»»