Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A rendszerben van a hiba

Nem az operációs rendszerben, hanem abban a rendszerben, ami alapján az operációs rendszert kifejlesztik. Nem az a baj, hogy naponta négyszer összeomlik a kicsike úgy átlag félórára, de inkább egy egész. Nem is az a baj, hogy nem lehet oprendszert cserélni rajta, mert csak nem lehet és kész. Nem is az a baj, hogy az új andi nyolc nap nyökögés után a szervizben kötött ki. Majd értesítenek.
  Az a baj ezzel az egésszel, hogy az oprendszer azon az alapon van felépítve, hogy „úgyis működni fog, és ha nem, legfeljebb vesz másikat”. Amerikában ez akár működhet is, már ami az árakat és jövedelmeket illeti, csak az itten a bibi, hogy én nem azért nem veszek harmadik andit, ha a második nem bírja, mert nincs rá pénzem. Nincs, de nem azért. Azért nem, mert ennek így nincs értelme.
  Andika csúcsgép, Minike nem. Minike állandóan lefagyott, Andika állandóan összeomlik. Amikor egyszer csak kilép egy programból, már tudom, hogy valószínűleg nem lesz hajlandó elindítani semmit, amíg a Settingsbe be nem lépek, de lehet, hogy már abba se lép be. És tudom, hogy ha a recent apps gombot megnyomom, akkor eltűnik a háttérkép és a státuszsor, aztán vagy néma sötétség lesz és nekem kell újraindítani, vagy újraindul magától. Szóval teljesen világosan egyetlenegy szem kurva file valahol megsérült, és ez az egész gépet tönkrebassza, mert nem lehet kicserélni. Le van zárva az akármilyen izéje, amit még a rootolás se tett hozzáférhetővé. Amikor egy hibás művelet szétnyomta azt a file-t, ahhoz nem kellett engedély, jött, szétlökte, kész. Senki nem akadályozta meg benne. Helyreállítani viszont nem lehet, egyrészt mert le van zárva, másrészt mert ez egy ősrégi gép, elaggásos patinakórban szenvedő kiöregedett vénség, ezt így belemondták az arcomba, amikor segítséget kértem. Már kétéves. Ismerek olyat, aki szintén annyi, és nemrég ment bölcsibe.
  Egy ilyen gépnek nálunk öt-hat-nyolc-tíz év, mire visszahozza az árát, de kétévesen már leírják az egész típust, már semmit se lehet vele csinálni többé. Mert le van zárva az izéje, és senkinek sincsen hozzá többé kulcsa.
  Ez a baj az egésszel. Ezért van elcseszve az egész rendszer, mert arra alapították az egészet, hogy ha valami rossz, oda se neki, majd a következő jobb lesz.
  – Sajnálom, anyuka, a kisfiának náthája van. Két hétre kiírom az iskolából.
  – No mindegy, szülök másikat.

»»»»»»