Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A nemzet hangja, ha hamis is

Az nem várható éppen, hogy az Apa Zenél Produkció által készített dalocska fölkerül a slágerlistákra és jövőre már a tehetségkutatókban is ezt éneklik, mert hát zeneileg nincsen éppen a topon. Gyengécske dallam, gyengécske előadás, itt-ott hamisat fognak – valahogy éppen olyan, amilyenné válnak a dolgok egy olyan országban, amilyenről a dal szól. Úgyhogy bár ideteszem a videót is, de a szöveg a lényeg, arra tessék figyelni.

Vasárnap van felkelek, indulnék templomba
  Látom ám a cipőmben a fűző elszakadva
  Közelben a Tescó, benne meg a Deichmann
  Ám hirtelen ráeszmélek itt kurva nagy baj van
   
  Vasárnap van felkelek, sütnék kenyeret
  Szelés előtt rajzolnék majd rá kereszteket
  De a liszt az elfogyott, és ma nincsen diszkont
  A Nemzeti Együttműködésben egy dolog a fix pont
   
  refrén:
  Baszódjál meg KDNP, s külön Semjén Zsolt
  Nemzetünknek seggén ott piroslasz mint a folt
  Nem választott senki és nem kérte, hogy beszólj
  Zárod ám te vasárnap a pofádat be jól
   
  Baszódjál meg KDNP, s külön Semjén Zsót
  S ha ott van már a Hoffman Rózsa őt is baszd meg jól
  Lófaszt kapjon Harrach Péter ne pedig több fényt
  Ha eltűnnétek mind a faszba az lenne a szép
   
  Vasárnap van felkelek, az asszony ordibál
  Elromlott a lehúzó, a WC szarban áll
  Nem baj mondom itt az Obi, ez meg Dömötör
  Elindulnék, amikor a felismerés rám tör.
   
  Vasárnap van felkelek, harminckilenc hét
  Lázas mind a három gyerek, s csillapítanék
  Az utolsó csepp Nurofent is elhasználtuk már
  Kurva messze van az ügyeletes gyógyszertár
   
  (refrén)
   
  De nem mentek ti sehova, ez nektek mennyország
  Bár nem jut nektek belőle csak elszórva morzsák
  Nem juttok ti magasabbra, nem juttok egekbe
  Mert Nyelvetek az beszorult egy nagy Fideszes seggbe

Hát ez van, kérem. Lehet, hogy a nemzet nem tud valami jól énekelni, de ezeket gondolja. (Én még ennyire se tudok énekelni, és ugyanezeket gondolom.) Nem adok egy évet a keresztény kurzus bukásától, és valami iszonyat szégyen lesz ebben az országban kereszténynek lenni, az átkos haszonélvezőjének, élősdinek fog számítani még az is, aki csak eljárt a templomba, meghallgatta a misét, kijött a templomból, beverte a lábát egy kőbe és elkezdett irgalmatlanul kurvaistenezni. (Megtörtént eset.) De az emberek nem tudják, hogy kinek volt pozíciója a főmagasságban és ki volt a kurzus alatt is alul, ahogy most sem érdekli őket, hogy melyik cigány lopott valóban és melyik cigány az ácsi polgármester. Cigány és kész! Hát akkor meg majd ez lesz, keresztény és kész!
  Ez megint nem lesz jó senkinek, de ez lesz. A rendőrök most a cigányokat igazoltatják, verik, lövik le falopásért, akkor majd a hetvenéves nénikéket, akik továbbra is keresztet vetnek, ha elmennek a templom előtt, vagy mit tudom én, mikor mit csinálnak, mindenesetre látszik rajtuk, hogy keresztények. Már ma is eléggé undort keltő ez a szó, „keresztény”, úgy hangzik, mint „felsőbbrendű”, hiszen az ember lépten-nyomon belebotlik egybe, aki úgy beszél le hozzá a magasságos egekből, mint a Legfensőbb Nagy Magasztosság Egyetlen Letéteményese, és érzékelteti, hogy csak azért nem üti agyon a magunkfajta szemétre való csatornapatkányt, mert ő egy ilyen nemeslelkű kultúrlény. Hát kösz. Én tudom ám, hogy tízezer keresztényből egy ilyen, de tízezer cigányból is csak egy lop. Politikusoknál most ne firtassuk az arányt. Keresztény barátaim éppen azért a barátaim, mert nem ilyenek, és ahogy most nem tagadom meg cigány, zsidó, meleg, liberális és nyugati imprrrlista barátaimat, a keresztény barátaimat se fogom megtagadni a keresztény kurzus bukása után, sőt még a jobbikosokat se, pedig lehet, hogy őket kitelepítik Recskre. (A Hortobágyon tájvédelmi körzet van.) Azokat a tök totál rendes ember jobbikosokat, akik csak bedőltek a demagóg hazugsághömpölynek és soha egy szalmaszálat nem tettek keresztbe a nyereg alatt puhított szebb jövőért, maximum rámosolyogtak egy Vona Gábor-plakátra, de az emberek látták, megjegyezték, és a nemzetvezető testvér lemondását vagy eltávolítását követő órában ezeket a teljesen ártatlan jobbikosokat fogják elsőként megverni. És ha csak megverni, az a jobbik eset.

Szóval ez most a nemzet új jelszava: baszódjál meg, KDNP. Kétségtelen, hogy az összes szemétrakás párt között, ami ma a Magyar Köztársaságban rontja a levegőt, ők a legszemétrakásabbak, még a Jobbikot is megelőzve, mert amazok legalább őszinték, emezek meg a legkevésbé se. Az ember tényleg azt várná, hogy Orbán faszára borulnak örömükben, amiért az öliben vitte be őket a parlamentbe, ember nem szavazott ezekre, ha akart volna se, hiszen nem is indultak a választásokon, szóval az ember azt várná, hogy örülnek a bérelt helyüknek a zsírosbödön mellett és kussolnak, mert ahogy a Vezér bevitte őket, ugyanúgy egy szavára ki is cipelik őket a biztonságiak, merjék csak rontani a népszerűségi mutatókat. De nem, ezek rápöffeszkednek a Vezér bőrgarnitúrájára és elkezdik sorolni a kívánságaikat. Legyen kötelező hitoktatás az iskolákban, legyen kötelezően bezárva vasárnap minden, aztán majd még meglátjuk, a kötelező templomba járás már bármikor várható, azt meg majd valami trükkös keresztény módi szerint teszik majd kötelezővé, hogy a ministráns fiúcskák leszopják a plébános urat.
  Európában 1789 óta nemigen akadt állami vezető vagy kormánypárt, amelynek a mértéktelen dölyf a vesztét ne okozta volna, a kommunista uralmat leszámítva. A keresztény kurzus magyarországi bukása a magyarországi kereszténységnek gyakorlatilag a végét jelentheti, és senki nem fog sírni utána – csak persze megint azok szívják meg, akik nem tettek semmi rosszat. A semjének, harrachok maradnak a zsírosbödönnél, legfeljebb majd átigazolnak azokba a színekbe, amik akkor lesznek menők.

Utóirat. Néhány órával később a videó már nem volt elérhető a Youtube-on.

»»»»»»