Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A kisemmizett MEOSZ

Klassz vezércikk olvasható a MEOSZ honlapján. Nyílt levél Orbánnak, felháborodásiból, amiért a fideszes önkormányzat se adja vissza a MEOSZ tulajdonába a székházukat, ahogy a Tarlós-féle se tette.
  Néhány gondolat.
  Tetszett az egykori pártállami csinovnyik mondata: „Maguk rohadt polgárjogi harcosok, ezt még megbánják”. Érdekes látni, hogy volt ember, aki a meoszosokat polgárjogi harcosoknak látta. Vagy akkor még tényleg azok voltak? Nekünk időnként őellenük kell polgárjogi harcolnunk, mert zsarnokoskodnak fölöttünk, el akarnak tiporni minket. Most már mi vagyunk a polgárjogi harcosok? De akkor mire van a MEOSZ?
  A történelem alapjában véve egy igazságtalan dolog, még az igazságot is igazságtalanul érvényesíti. Ha a MEOSZ azért nem kapná meg a saját székházát, mert mozgik tömegeinek eltaposásával tartja meg hatalmát, akkor az büntetés volna. De nem azért nem kapja meg, hanem mert a pártpolitikusokat csak a rivális pártpolitikusok elleni fenekedés érdekli.
  Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül. A MEOSZ jobban tenné, ha halkabban méltatlankodna azon, hogy úgy bánnak vele, ahogy ő bánik másokkal. A MEOSZ-t a mindenkori önkormányzat kutyába se veszi. Én pedig még mindig várom a MEOSZ fővezénylőinek részletes beszámolóját arról, hogy miért kellett Krisz miatt ordítva zsarolni a csoportot.
  Egyébként pedig – ÍJV. Így Jártatok Vazzeg. Engem is kisemmiztek a székházamból, pereltem, nyertem. (A hajamra kenhetem, de nyertem!) Miféle érdekvédelmi szervezet az, amelyik a saját érdekeit se tudja megvédeni?

»»»»»»