Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A képernyőm

Barátomnak megmutattam Sweetie képernyőjét, meglepte. Azt mondta, nem ártana róla egypár blogcikk. Hát egyet akkor mindenesetre.
  
  A státuszsorban a DU Battery Saver töltöttségmérője, majd a Drive Autosync ikonja jelzi, hogy a legutóbbi szövegváltoztatást átvitte. A hátteret a Pattrn cseréli naponta. A jobb felső sarokban a sima androidos státuszikonok.
  Balra fönt egy Fiinote-widget a soros jegyzetekkel, alatta havi kisnaptár, egy Zooper-widget, amit én színeztem át barna háttérre és úgy, hogy a heti virággal azonos színűre fesse az aznapot jelző karikát. A hétvirág is ott van rajta, mellette egy kis óra, szintén Zooperben, hat sorban négy-négy kis ablak, mindig egy világít, az mutatja, hány óra van. Alatta decimális óra, az is Zooper. Ezt a kettőt is magam csináltam. És a naptár sarkára téve egy Terratime-widget.
  Jobbra legfölül Minimalistic Textben készült hónapnapja-óra-hétnapja widget, ez még jóval a zooperesek előtt megvolt, alatta DU Battery Saver-widget, az alatt Időkép, mellette a következő csilingolás idejét jelző kis widget, azt megnyomva jön a Clock program. Ezek alatt Daylight World Map.
  A nagy barna szőnyeg egy Zooper-widget, ami semmi más célt nem szolgál, mint hátteret ad a rajta levő ikonoknak, mert az egérkék végtagjai a mintás háttereken nem jól látszanak. Szaladó Jerry: a Kissy jelenlegi szövegrésze, a huszonkettedik rész. Alatta a hozzá tartozó jegyzetfile ikonja, az alatt egy Kissyhez való további szövegé. Álló Jerry: a Kissy eddig elkészült, betördelt PDF változata. Fölötte zöld ruhás manó: a Gabi-könyv. Barča Hrdinová arcképe két változatban: a Hanka eddigi szövege, illetve a forgatókönyv ikonja. Kis legóűrhajó: az elkezdett, de egyelőre sehol se tartó, következő Jane Carson-történet. Mellette rajzolt kislány: Nicky, alatta a hozzá való jegyzetfile, az alatt a kicsi Spectrum a billezetem leírófile-jára mutat. Sziporka képe pedig egy vegyes jegyzeteket tartalmazó szöveghez vezet. (Lásd ennek a résznek egy korábbi változatát itt.)
  A barna szőnyeg alatti ikonok között négy mappa van. Könyvespolc – könyvekkel kapcsolatos programok, történetesen csak kettő, a UnicodePad és a Fiinote, mert a többi ki van rakva a dokkra. Kislányarckép: játékok, ez idő szerint hatvannégy darab, amiből hatvanöt-hetven darabot az arckép eredetije rakott rá. Földgömb: netes programok meg mindenféle egyéb. Alatta a nagy fekete számítógép a file-kezeléssel kapcsolatos programokat tartalmazza. Mellette balra a K-9 Mail ikonja jelzi, hogy épp nem jött levelem, amellett az All-In-One Toolbox memóriakezelő widgete, amellett balra az A-Volume Widget mutatja a hangerőket, mert elég kellemetlen, ha bekapcsolva marad és úgy indít el valamit az ember. Jobbra pedig, a földgömb melletti tarkabarka hatszögrács egy shortcut a SyncMe-hez, azt a könyvtárat szinkronizálja, amelyikben a billezetleírások vannak (ezért hatszög).
  Legalul a dokk (Nova Launcher) csupa közismert programot tartalmaz, a jobb sarokban pedig a Back Button kis widgete ad négy hasznos gombot, alig látszik az áttetsző zöld színe miatt a zöld Feedly-ikon és a sok zöldet tartalmazó mai háttér előtt, de ott van.

»»»»»»