Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A frizura

Termékenyek. Airi Liiva sok dalt ír és a Laulupesa-gyerekek el is éneklik őket. Három hónapja múlt, hogy megtaláltam őket és a zenéjüket, és azóta megjelent öt daluk.

Kettő a fiúké, a kézilabdáról, illetve a szünnapról, nekem ez utóbbi jön be inkább, ez sokkal Airi Liivá-sabb és laulupesásabb a másiknál. Két hét se volt a kiadásuk között, de a második dalt alig kilenc nappal követte a következő, Loore All új dala, amiből igazi népünnepélyt csináltak, arról szól, hogy mindenkinek megvan a sajátja. Hogy mije, azt nem tudom, de ez a legjobb az öt közül. Egy hétre rá újabb dal, ezt a kicsik éneklik, és pontosan arról is szól, kicsi dolgok kicsi lányoknak; én nem vagyok annyira oda érte, de hát istenkém, nem én vagyok a célközönség.
  Aztán „hosszú” szünet, gondolom, mindenki elment nyaralni, és most itt a Frizuraszamba, benne mindenki, Krislin Sallo, Loore All, Stella Ristioja, Gloria Raudjärv, csak akiket már ismerek, és most derítettem ki, hogy Kristiin Pärnamäe az, aki a csütörtököt énekli. Sajnos Liisa Liiva viszont hiányzik, érdekelt volna, hogy alakul az énektudása… no jó, a Sinu moodi is csak négy hónapja készült.

»»»»»»