Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A fiatalodó korhatár

Tetszik tudni, én néhány éve fölvettem a Vészhelyzetet. A Viasatról, mert ott vetítették. Most megint fölveszem a Vészhelyzetet – a Viasatról, mert ott vetítik –, hogy rátaláljak az annak idején kimaradt részekre, és pótlólag eltegyem őket. Ami már megvan, azt eldobom.
  Így közvetlenül egymás után látom ugyanazt a részt pár évvel ezelőtt és idén fölvéve – mindkettőt a Viasatról, mert ott vetítik. S mit látok? A John Carter, általános orvos című rész néhány évvel ezelőtt (a Viasaton, mert ott vetítették) piros karikát kapott tizennyolcassal, idén pedig sárgát tizenkettessel (a Viasaton, mert ott vetítették).
  Ha így haladunk, pár év múlva fehér karikát kap tízessel, aztán eltűnik a karika. Mert ugye egyre gyorsabban fejlődik az ifjúság, szépapáink húszévesen még kiskölyköknek számítottak, a mai húszévesek meg már gyereket nevelnek, szavaznak és felelős állásokat töltenek be.
  Ez az idealista magyarázat. A realista magyarázat az, hogy szarnak bele, milyen karika van a filmen, Gizike, indítsa el a gépet és nyomjon öt-hat sorozatot az arcukba, estére meg a véletlengenerátorral választasson valami filmet az olcsóbbjából. De rakasson rá karikát, mert Az A Törvény.
  Újra, sokadszor megkérdezem: miért kell nekem ezeket a karikákat bámulnom?

»»»»»»