Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A Civil Gárda

Jó hír náci polgártársainknak: szabad új, legújabb és vadonatúj magyar gárdát alakítani. Szabad katonai jellegű rendezvényeket tartani náci egyenruhában, csak egy egész picit másképpen kell csinálni.
  Szentendrén a gárdistákat békén hagyták a rendőrök, mert nem masíroztak. Sétáltak. Azt pedig szabad. Úgyhogy csak föl kell találni a sétáló masírozást. Minden egyes gárdatag azt mondogatja, hogy bal-jobb, bal-jobb, és ennek ütemére lépdel, de mindenki más-más ritmusban. Ez nem masírozás, mert masírozni csak egyszerre lépve lehet.
  Ha viszont katonai alakzatban állnak föl, akkor megsértik a törvényt. Tehát nem szabad katonai alakzatban állni. Katonai alakzat az, amikor egymástól egyenlő távolságban állnak a katonák, és ugyanabba az irányba néznek. Tehát nem szabad egyenlő távolságban állni. Ha például az első katona Koppány, tőle egy méterre áll Turul, tőle egy méter tíz centire áll Botond, tőle egy méter húszra Gyeücsa, tőle egy méter tízre Taknyos és onnan egy méterre Huba, akkor ez nem egyenletes távolság, és azt se lehet mondani, hogy csak egy-két katona nem tart távolságot, mert mindegyik így áll.
  Ráadásul nem is egy irányba néznek, mert Ond északra, Kond öt fokkal jobbra, Töhötöm még öt fokkal jobbra, és így tovább, akkor ez nem egyenletes katonai alakzat.
  A tökéletes civil hatás érdekében az is célszerű, ha nem állnak vigyázzba. Kese függőleges testtartásban, karjait mereven a teste mellett, de lelógatott fejjel. Torontál vigyázzálláshoz hasonló fejtartással, de bal karját könyékben behajlítva. Buda a jobb karját hajlítja be. Ompoly kifordítja a jobb lábát. Szóval mindegyik egy kicsit másképpen.
  És a legcélszerűbb, ha ezt az elhelyezkedést nem is egyszerre, „viii-gyázz” vezényszóra veszik fel, mert még megvádolják őket katonaisággal. A vezényszó az lesz, hogy „figyeljetek, srááá-cok!”, és amikor ez elhangzik, akkor mindenki elszámol addig, ahányadik hónapban született, és akkor lép a helyére és veszi fel a megfelelő testtartást.
  Természetesen semmiképp se szabad katonai ruhát viselni. Egyforma fekete csizma, fekete nadrág, fekete zubbony, fekete lélek és fekete sapka, ez rendben van, de ettől még nem lesz egy csoport katonai. Könnyedén civillé változtathatók, csak annyit kell tenni, hogy mindegyikük ruháján elhelyezünk egy színes foltot, más-más méretűt, színűt és alakút, más-más helyre. Egy kék pötty a háton, egy világoskék négyzet a bokán, egy lila folt a térden, és máris teljesen civil a társaság.
  Más célokra is civil vezényszavak kellenek. Balra át, jobbra át helyett „nézzetek baaal-ra!”, „nézzetek jooo-bbra!”, ezek nem katonaiak. Ráadásul a katonákat évtizedek óta nem szabad tegezni, ha tehát tegezzük egymást, akkor csak civilek lehetünk.
  Ez a sok hülye demokrata pedig csak bámul majd, amikor előkapjuk a fegyvereinket, mindenki egy kicsit más mozdulattal, mindenki egy kicsit másmilyen fegyvert, és agyonlövöldözzük őket, mindenki egy kicsit másképpen. Akkor majd jajgathatnak, hogy hátha mégis katonaszerűek voltunk.

»»»»»»