A lesőnáci

Egy meleg benzinkutas megölte korábbi szexpartnerét. A hírrel magával nincs mit foglalkozni, a linket viszont elküldte nekem egy lesőnáci polgártársunk, ezzel alkalmat adott rá, hogy gombostűhegyre tűzzem.
  A Vízipók-csodapók sorozatból megtudhattuk, miből él a hangyaleső, ez a gonosz, csúf rovar, aki tölcsért ás a homokba, és a belecsúszó védtelen hangyácskákat vad kacajjal megeszi. Nagyobb változata majdnem megette Égenjáró Lukácsékat a Tatuinon. Roppant gonosz, csúf lény, és a speciális kiadásban már csápjai is vannak.
  Hát a lesőnáci nem ilyen.
  A lesőnáci nem vacakol tölcsérásással, nincs rá szüksége. Az egész világ tölcsér neki. És ha egy hangya beletéved a tölcsérbe, akkor az összes többi hangyát megeszi!
  H. Róbert például hangya lett azáltal, hogy egy undorító, mocsok gyilkos, aki baltával verte szét egy másik ember fejét, de ez hagyján. Buzi. És ezáltal arra ingerli a lesőnácit, hogy az összes többi melegből hangyát csináljon és fölfalja őket. Nem, nem az összes többi gyilkost, ámbár a társadalom szemében H. legfontosabb tulajdonsága az, hogy gyilkos. Nem is a benzinkutasokat, ámbár ez H. egy másik ismert tulajdonsága, ami szerepelt a cikkben, még a címében is. Se a harmincöt éveseket, az újpestieket, a férfiakat vagy azokat, akik autót kapnak kölcsön. Nem. Ha H. Róbert gyilkos, az összes buzi gyilkos. Ha K. Gazsi gyilkos, minden cigány gyilkos. Ha W. Mordeháj gyilkos, az összes zsidó gyilkos. Ha viszont Magyar János gyilkos, akkor az összes magyar nem gyilkos, de nem ám! A lesőnáci nem esz meg mindenfajta hangyát. Válogatós, finnyás fajzat, az egyiket kényeskedve félretolja, a másikon jóízűen elcsemcseg.
  A lesőnáci élete java részét azzal tölti, hogy vár és reménykedik. Mindennap kinyitja a lapokat és megnézi a tévéhíradót. Olyan klassz lenne, ha egy szabolcsi cigányt meggyanúsítanának biciklilopással, és akkor szét lehetne kurjongatni a világba, hogy ötmillió biciklitolvaj él Szabolcsban, akik világuralomra törnek és azonnal hadat kell üzenni Ukrajnának. Tudniillik Ukrajna határos ám Szabolcs megyével, úgy ám, érted már, HOL VAN AZ ÖSSZEFÜGGÉS?
  A lesőnáci nagy örömére majdnem mindennap van valamilyen bűnügyi hír a lapokban. Ha nincs, az se baj. Egy szolnoki posta vett egy új levélvágó kést – nosza, kinevezzük bűnügynek. Közbeszerzés nélkül vették, fegyvernek látszó tárgy és ráadásul a posta melletti trafikos unokaöccsének cigány a barátnője, ÉRTED MÁR AZ ÖSSZEFÜGGÉST?
  Ugyanis a lesőnáci egyúttal összeesküvés-náci is. Muszáj annak lennie. Ha egy buzi öl, az nem történhet önmagában. Az összes buzi öl. Testületileg, egyetlen központi akaratnak engedelmeskedő, rosszakaratú kártékonyok, akik Magyarország ezerhatszáztizenöt pontján egyszerre mozdulnak meg és emelik karjukat gyilkos baltaütésre. Óraműpontossággal működő, tökéletes gépezet, ami persze külföldről kapja a parancsokat. Hogy honnan? A Ronda Főgonosztól, aki Észak-Norvégiában ül egy kis faházban és a markát dörzsöli.
  Az olvasó nem jött rá az összefüggésre? Pedig nagyon egyszerű. Az igaz ősi szittyapárthus magyar vér tisztasága van oszlóban ezektől az átokverte szodomitáktól. És Norvégia fővárosa is oszlóban van! Hát itt az összefüggés!

»»»»»»