Tiltakozás

Elém került egy kép, amely a Narancsköd nevű facebookos oldal nevét viseli, meg is található magán az oldalon. Egy rózsaszín pamlagot ábrázol, amelyen Orbán Viktor felesége és négy lánya ül, a hátuk mögött pedig Gyurcsány Ferenc áll, aki birtoklást kifejező mozdulattal támaszkodik a pamlagra. Mindebben semmi probléma nem lenne, ha a kép sarkában nem lebegne egy pornóoldal emblémája. Így a kép üzenete a legszalonképesebben megfogalmazva: „Gyurcsány birtokolja szexuálisan Orbán családjának nőtagjait.”
  És még ezzel se lenne problémám, tudva, hogy a választási téboly sokakat kivetkőztet emberi mivoltukból (feltéve, de meg nem engedve, hogy azelőtt volt nekik), csakhogy a képen rajta van Orbán legkisebb gyereke is, aki tízéves. A második legkisebbet nem tudom, de szerintem még az is kiskorú.
  A Jerry Alapítvány létrehozójaként is tiltakozom az ellen, hogy bármilyen politikus lejáratása, bármiféle mocskolódás vagy egyéb nemes cél végett bármiféle gyereket szexuális kontextusban szerepeltessenek, legyen az akármennyire áthallásos, közvetett vagy mellékes. A választási őrületnek pár nap múlva vége, nem áltatom magam abban a hitben, hogy a mániákusok hétfő reggelnél előbb ki tudnak józanodni, de pedofil tartalom márpedig nem szerepelhet.
  Mindazoknak, akik Orbán ellen vannak, de nem pedofilok, el kell határolódniuk az ilyen közleményektől. Én csak a saját nevemben teszem.

»»»»»»