Szex, Allah irgalmazzon tőle

A hívő muszlim szex nélkül keletkezik. Ez márpedig így áll a Tawratban meg a Záburban, ebben kételkedni bűn, insallah. Azért mondom, mert Abdul-Rahmán al-Hazza, a szaúdi kultúrminisztérium szóvivője (Allah világossága fényeskedjék neki) bejelentette, hogy letartóztatták a bűnös életű, romlott Mázen Abdul-Dzsavádot (Allah világossága szóba se jöhet), aki szexuális életet élt, ráadásul ezt ki is mondta.
  Bűn és fertelem ez, felebarátaim, insallah. Némely hitetlen gyauroknak, akik muszlimnak tettetik magukat, állítólag a ruhájuk alatt fütyijük vagy puncijuk van (Allah őrizzen tőle), amit ráadásul (ki sem merem mondani, Allah segíts) használni merészelnek!
  Biszmillah. Borzalom, hogy milyen világban élünk, a hidzsra 1430. évében, biszmilláhi-rrahmáni-rrahím, emberek még mindig élnek ilyen fertéztető bűnedelemben. Holott benne van a Koránban, hogy muszlimnak ilyen testrészei nincsenek, és különben is csak hurikkal csinálja. Hogy hol van benne a Koránban? Mindjárt, mindjárt… most nem találom, de majd kiadunk egy olyan változatot, insallah. A Szahíh Bukhari világosan megmondja, hogy a feleségeik hurik lesznek, és modern muszlimnak nincs több felesége, csak egy. Majd a paradicsomban hetvenkét szüzet kap, ott áll a Szunánban, addig tessék nyugton maradni, biszmillah.
  Köszönöm a figyelmet, a sajtótájékoztatónak vége. Hú. Állati klassz dolog ez a szex, isteni jó botrányokat lehet belőle csinálni, és mienk a publicity. Nekik jut a népharag, mi meg jókat dugunk a hátsó szobában.
  Ki az isten hagyta bekapcsolva a mikrofont?!

»»»»»»