Polgárörök

„A bíró közölte, önmagában az, hogy az egyesület tagjai a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájához hasonló formaruhát öltve, menetoszlopban, katonai vezényszóra felvonulva járőröztek, nem indokolja a szervezet feloszlatását. Szintén nem indokolja ezt, hogy a szervezet tagjai a cigánysággal kapcsolatban a Jobbikhoz vagy a feloszlatott Magyar Gárdához hasonló nézeteket vallanak.”

Ezt elképzeltem 1945-ben.
  „A bíró közölte, önmagában az, hogy az SS tagjai egyenruhához hasonló formaruhát öltve, menetoszlopban, katonai vezényszóra felvonulva járőröztek, nem indokolja a szervezet feloszlatását. Szintén nem indokolja ezt, hogy a szervezet tagjai a zsidósággal kapcsolatban Adolf Hitlerhez hasonló nézeteket vallanak.”

Szóval megvan a tuti recept. Végy tíz nácit, ennyi kell a bejegyeztetéshez, ők hozzák létre mondjuk a Vér és Turul Rohamcsapatot. Fölvonulás, cigányok mocskolása, síró kisgyerekek az utca mindkét oldalán, néhány év múlva feloszlatási kezdeményezés, hurca meg herce, egyszer aztán esetleg betiltás. Addigra viszont ugyanez a tíz náci bejegyezteti a Kárpát Árpád Gyermekeit, fölvonulás, zsidók mocskolása, síró kisgyerekek mint fent, aztán esetleg betiltás. Addigra viszont ugyanez a tíz náci bejegyezteti a Le a Szidókkal Rohamosztagot, erről minimum tíz év a hurca meg a herce, mert ők azt állítják, hogy azokról van szó, akik szidják a magyarságot, a demokraták meg hogy szándékos sajtóhiba, végül aztán esetleg betiltás. De addigra ugyanez a tíz náci bejegyeztette már a Fradisták az Antimagyarok Ellen Szabadságharcos Különítményt, a Vonuljunk Fel Békésen, Hevesen és Hajdú-Biharon Át Tankokkal Sportegyesületet, az Egyiptomi Fáraók Mózes Ellen Hagyományőrző Népi Nacionalista Társaságot, valamint az Öljük Meg a Szervezeteinket Betiltó Bírókat Mozgalmat. Ez utóbbit hogy, hogy nem, valamiért pillanatok alatt sikerül betiltani, de addigra már rég meglesz az a különítmény, aminek semmilyen neve nem lesz és sehol se lesz bejegyezve, de kivonszolja a bírókat az utcára és főbe lövi.
  És ebben az országban senki se fog többet mondani, mint hogy ejnye-bejnye.

»»»»»»