Pintér Tímea 2.

Pillanat, mielőtt jönnek a letolások, hogy ronda irigy kutya vagyok. Nem, nem vagyok. Nagyon örülök neki, hogy Tímea kapott autót. Végre egy mozgi, aki kap valamit.
  Csak szeretném, ha az olvasó nem tévesztené szem elől, hogy minden egyes Pintér Tímeára meg Dóra Krisztára, akik autót meg futószéket kapnak, több százezer fogyatékos jut, akik nem kapnak semmit. Semmit ejtsd semmit. Megkapjuk, ami a törvény szerint jár, de azért is harcolni kell. Többet nem kapunk, pofa be.
  Nagyon örülök neki, hogy Tímea kapott autót, de nem azért kapta, mert fogyatékos, hanem mert csinos pofikája van és fogyatékos. Csinos pofika önmagában nem eredményez autót. Fogyatékosság önmagában szintén nem eredményez autót. Amikor mi beláttuk, hogy márpedig muszáj autót vennünk, akkor fordultunk ide, fordultunk oda, végül fordultunk föl. A LAttilaD.org olvasóitól néha kapunk némi segítséget, aminek nagyon örülünk, de cégektől semmit nem kaptunk, hivataloktól meg csak lehülyézéseket. Mi az, hogy mi autót akarunk?
  Mi megvettük a rámpát nyolcvanezer forintért. Meg fogjuk venni a tolókocsi-emelőt egy kicsit többért. Mert muszáj. Tímeának nem muszáj. Mert ilyen dolgokra nincsen rászorulva (be tudja tenni a tolókocsit az autóba), és mert amire rá van szorulva, azt megveszik neki a csinos pofika miatt.
  Családom néhány éve szerepelt volna egy tévéműsorban, de végül a cég lemondta, mondván, hogy nem elég fotogének.

»»»»»»