Gyűjtögető életmód

Az illuminati naptár öt évszakot különböztet meg, mindegyiknek hetvenhárom napja van; nevük Verwirrung, Zweitracht, Unordnung, Beamtenherrschaft és Realpolitik. És van egy szökőnap, Heiligefliegendekindersheissetag, Verwirrung ötvenkilencedike és hatvanadika között, ami február 29-ével esik egybe, ugyanis Verwirrung elseje január elsejével azonos.
  Egy beszélgetésben elhangzott ugyanis az a szó, hogy reálpolitika, és erről rögtön eszembe jutott a Realpolitik. Anno brekeke sokat mászkáltak a kezemben naptarászati adatok, komplett gyűjtemények, a Kalen alaposan megdolgoztatott ebben a tárgykörben. Emlékeztem, hogy létezik/-zett egy naptár, amiben használatos volt a Realpolitik név, de vajon melyik az? A neten sehogy se leltem adatot, végül a saját gyűjteményemben leltem rá az illuminati adataira. Ennek nyomán aztán sikerült megtalálni azt a website-ot, ahonnan tizennégy évvel ezelőtt letöltöttem ezeket az adatokat. Láss csodát, még mindig létezik.
  De egy csomó más website már nem válaszolt; amik a Geocitiesen és más megszűnt oldalakon voltak, azokat próbálnom se kellett. Ezért gyűjtögetek én mindenfélét, és ezért közelíti írottmű-archívumom lassan a terabyte-nyi terjedelmet.

»»»»»»