Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Yonderboi


  

Most láttam egy riportot vele. Korábban kellett volna idetennem az ajánlót... érdemes volt megnézni, igazán olyan fazon õ, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni. (Legalábbis ezt gondolom..., na. Lehet, hogy a 10%-om miatt? OK, de akkor is...:)


Ismeretlen ismerõs a Fókusz Portré mai adásában

Korábban írtam arról, hogy mit is jelent nekem a zenéje, illetve az, ahogy, amilyen "csomagolásban" átadja a gondolatait, érzéseit.

Most csak annyit tennék hozzá ehhez, hogy nagyon jól tettem, hogy ma dacolva e kései órával, megnéztem ezt a nem túl hosszú, de nagyon jól összerakott, letisztult, egyszerû riportot. Mit szûrtem le belõle? Leginkább azt, hogy ez a Fogarasi László alias Yonderboi nem elég, hogy számomra olyan zenét csinál, amitõl a hideg-meleg kergetõzik a hátamon, még ráadásul bizony, benne van az a plussz is, ami engem képes abszolút megfogni. Nyugodt, okos, kerek világképpel rendelkezõ emberke benyomását kelti bennem.

Ahogy beszélt, bújkáló mosollyal az arcán, majdhogynem összezárt kezekkel, csíkos ingben... Szóval, nem bírom ki... Olyan ember, aki tudja, ismeri a dolgokat, megvan a véleménye mindenrõl... és el is mondja azt... és aztán tovább ül, mosolyogva, összezárt kezekkel, csíkos ingben ... és továbbra is meg van elégedve mindennel... Õ elmondta... ha én nem így látom, lelkem rajta. Õ visszamegy, és csinálja tovább a dolgait.

Yonderboi most 26 éves, ha jól tévedek.

Ismerek ilyen embert. Fontos. Köszönöm.


  2007-12-19
  ~~DISCUSSION~~
id=talema/blog/yonderboi

yonderboi

YonderboiYonderboi