Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Új sablon - ez itt a reklám helye


  

Bizony, kõkeményen a népszerûség növelése érdekében íródik ez a post, s ebben igen tetemes része van az én személyes elégedettségemnek. A meglepettségrõl s a meghatottságról már szót sem ejtek.
Ugye.

A padom igen régóta áll a parkban, s már néhány teljes generálon átesett, hogy az én kicsiny agyammal is használható -elsõsorban nekem kényelmes, de másnak is-, élvezhetõ legyen (már azon a temérdek okosságon túl, amit eszmei értékként beleplántálok a postjaimba).
Eddig kettõ ilyen nagyjavítás volt, melyekért külön-külön is nagyon hálás vagyok, ám ez a mostani olyan, mint az a rengeteg (meg sem tudom számolni, hogy hányszor történt meg ilyen velem) váratlan esemény roki-életem során, melyek arra hivatottak, hogy tartsák bennem a lelket.
Mikor -ahogy a már nem nyilvános FÜZETem elején írtam- szétesett a világ s benne én magam is, egy minden szempontból más, a pillanatért is küzdelmekkel teli élet kezdõdött, melynek része a feladás. Persze, nem konkrétan, hisz ha az lenne, nem írnék most, hanem ott lennék ahová minden valószínûség szerint kerülnöm kellett volna... de ennek már lassan 8 éve... de a feladás, mikor csak ülök és eltakarja elmém megmaradt részét is a fájdalom vagy a kétségbeesés, akkor csak nézek magam elé és várom, hogy megtörténjen... na, ilyenkor rendre, meg is történik. Valaki vagy valami jelentkezik és mintha egy táblát -rajta neon betûkkel- emelne a szemem elé, kirángat a tettével, a történéssel a nihilbõl.

Ma, teljesen váratlanul kaptam egy megkeresést egy hõs lovagtól, s íme, látható, élvezhetõ a szemgyönyörködtetõ eredmény.

Hiába, akinek pajzsa van és aposztrof a nevében az valóban egy lovag. S a gyengébb nem megmentõje is, ugye.





Hálám üldözni fog Mark'yhennon! Nem félsz?


  2009-10-06
  ~~DISCUSSION~~
markyhennon sablon talema

uj_sablon_ez_itt_a_reklam_helye

Megvadítom, még a...Agy nincs - lúdtalp van