Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Szomszédság...


  

Ha rossz, akkor az török átok, ha meg szomszéd néni, akkor az helyes fiúk a mikrofon mögött, igaz?


No, de most az van, hogy bõ évtizedes távolságból ismét benéz az életembe a közvetlen falszomszédság intézménye.
Üdvözlöm e felvillanyozó tényt, s próbálom fûtésszámla könnyítõ s nem remetelét lényegét megfogva az elõnyöket élvezni, hiszen hátránya nincs is a társasházi, lakóparki létnek.
Mert amint már írtam, egy lakásban élek immáron féléve, egy lakópark emeletén, mely lakópark igen emberbarát módon megtervezett, így a szomszéd lakásokkal mindössze egy helyiség van közvetlen érintkezésben. A nappali padlózata az alsó lakás egy szobájának mennyezete, s szintén a nappali hosszanti fala közvetlenül a szomszéd lakás hason helyiségének is az "oldala". A lakás többi része vagy semmivel, vagy mondjuk tárolóhelyiséggel van födémkapcsolatban, így nem egy panel fíling.
Ám mostanság valami van. Akarom mondani, by Arkagyij Rajkin , "Válámi ván!", ugye, mert nap mint nap, olyan délután kettõtõl beindul a mainstream csörömp, az átható tuctuccal és miegyébbel, ami csak szem-szájnak ingere.
Én meg, a fal ezen oldalán csak nagyokat pillogok és próbálok nem világgá szaladni... vagy nagyokat ugrani... hehe... hanem végtelen türelmet tanúsítva nem csontig hangosítani a tv-t, rádiót, hanem kivárni míg békét s nyugalmat hozó csend lesz úrrá otthonomon.

Mindig a Lyuk jut eszembe ilyenkor, illetve a Molotov liget, ahol -mindkét helyen, s gondolom, akárhány helyen is még- a hangszigetelést tojástartókkal oldották meg, ám egyrészt elég melós lenne beszerezni annyi tojásos tálcát, nem kevésbé felszerelni azt, s nem mellesleg a dizájn sem felelne meg éltes koromnak, így csak reménykedhetem benne, hogy nem lesz ez mindig így.





Szóval, még szoknom kell a zajokat.
Szomszédnéni ide vagy oda.





/Török átok ehunnan ni/


  2013-03-08
  ~~DISCUSSION~~
lakás lgt szomszédnéni talema

szomszedsag

ÓpiumKóser só - az mi az?