Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Százalékban kifejezve


  

... nos, nem tudom megmondani, hogy mennyire volt konkrétan hatékony a látogatás, de új információk tekintetében mindenképpen jók vagyunk, ugye.

Leginkább én.
Tekintve például a zótlük beállítási specialitását, melyrõl én annyit sem tudtam ... mint amennyi a brummogás a medvesajtban... ööö, hogy egy ennyire egyedi példával mutassak rá a lényegre, ugye.
Osztán például a MOL méltatlan bitorló helyét egyes fejekben, az erõmû rovására...
S tovább, okos férfiak segítõkész hozzáállása, egyes fehérnépek gépét illetõen...
No meg a felesleg megtalálása s illõ helyre transzportálása...
 S nem utolsósorban egyes zenék, s filmek méltatása...



/India filmparadicsoma eunnan, ni/

Melyekrõl én mit sem tudok. Na, nem mintha a pc és a háló rejtelmeirõl lenne ismeretem, de errõl a témáról még annyi sem. Összesen annyit tudok felmutatni, hogy hallomásom szerint, arrafelé gigantikus méreteket ölt a filmipar, s óriási keletje van a szerelmes szappanoperáknak no meg ilyeneknek. Oszt jónapot.
Mármint az én tudásom ezen témában.

Ám most, gazdagabbá lettem egy kedvenc filmzenével, mely ugyan nem az én kedvencem, de meg kell örökítenem, hisz valamiért nagyon bírom a nem konvencionális embereket, s ez, a hindi zenék iránti rajongás, eléggé kilóg a sorból, így megér egy mélázást a padomon.



 

Ja, és volt még egy K-PAX galaxis megfelelõ méretûvé adaptálása és Am/ öriási személyiségének lekicsinylése...
Mely történésekhez csak annyit tehetek hozzá, hogy ugyan az arcát fel nem ismerem, ám ezen enyhítendõ még a hangját sem a telefonban, úgyhogy mindösszesen annyit mondhatok -melyet már asszem említettem-, köszönöm, D!.


  2011-08-10
  ~~DISCUSSION~~
daewoo hindi zene talema

szazalekban_kifejezve

DAEWOO!!!JR, a nõi méltóságról