Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Sértett indulat


  

Hova is írjam ezt? Ide vagy amoda? Mert kérem ez független valaha egész valómtól, sokkal inkább a mostani, roki leosztás "eredménye". Ezért aztán itt is, ott is a helye... :)

Apropó: Tomcat a terrorista
Illetve ott is konkrétan a 81. komment, Szamárfül tollából... (izé... klaviatúrájából, 'vagymi':)

A rokiság, de talán még pontosabban, a TÚLÉLÉS-tananyag része, hogy a sértõdés mint olyan, egyszerûen agyi kapacitás pazarlás, tehát ezen a szinten olyan luxus, ami
teljesen felesleges, ráadásul értelmetlen is.
Hogy indulatos vagyok-e? Ez nem kérdés. Sosem tartoztam a "lassú víz" emberek közé, és már rég megállapítottam, hogy a túlélést nem is lehet olyan adottságokkal játszani; ez nem dícséret, nem degradálás, ez pusztán ténymegállapítás, tapasztalati úton szerzett ugyan, tehát nem egzakt, de ettõl még tény...:)
A sértettséget pedig totál értelmetlennek tartom, mint mondtam eddig uszque 800x, de akinek ez a kellõ "cérnagombolyag" a mindennapok túléléséhez, hát éljen vele bátran!
Az RSJ!, nekem egy szelep, már sokszor leírtam, marhára nem mozgat, h mennyi van a számlálón, nagyon örülök ha zajlik az élet kommentek formájában ezen a tájon, de nem cél az olvasottság. Csak magamnak, csak az én gondolataim (ha lehet ilyen nagy szavakat használni egyáltalán az én 10%-ommal kapcsolatban), de ezt már soxor írtam. Ami miatt most újra megteszem ezt, mert egyszerûen nem értem a fent említett komment lényegét! Hol voltam indulatos? Pláne sértett?
Nyilván az én agyi kapacitásom nem elegendõ ennek átlátásához. Na, ezen most törpölnöm kéne hosszasan... de nem teszem. Inkább sértettségemben, indulatosan megyek aztán kiszedem a mosógépbõl a ruhát! :)

  2007-02-19
  ~~DISCUSSION~~
10% ? nademostkérdemén talema

sertett_indulat

Táncoló talpakSírás lesz a vége