Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Reményeim


  

Mert ugye remény nélkül nincs élet. 
Vagy van? 
Mindegy. Nekem egyik együtt jár a másikkal.

Szóval, remélem, lesz alattam szivacs... remélem, nem lök arrébb minden egyes ki- s bejárkáló a szobában... remélem, használható lesz a zuhanyozó... remélem lesz kapaszkodó... remélem emelt szaniter szolgál majd a kellõ helyen... remélem, nem állatok lesznek szolgálatban... remélem, lesz idõ... remélem nem török tovább... remélem, nem nõ tovább... remélem lesz vér... remélem sikerül.


Mert ha nem, nagy gáz lesz.
/Magyarázat:/

Augusztusban tömegszálláson kaptam ágyat, az ajtótól cirka egy kukaszélességnyire, ami azt jelentette, hogy ahányszor a kötözõskocsi, vagy betegszállító, vagy reggeli-ebéd-vacsoraosztó taliga be- és kijöttment a szobábaból, engem rögvest arrébb is lökött. A szivacs az ágyamban helyén volt, csak évei enyémekkel vetekedtek, már számban, így a közepe táján, ahol az_ember, jelen esetben én feküdtem, nem volt anyag. Friss csípõmûtéttel még az amúgy sem komfortos ágyrácsinkvizíciót emelte ez a poklok szintjére. A zuhanyban volt ugyan lehajtható szék, de az nekem féllábszár magasságban rögzített, így használhatatlan volt, wc pedig nem emelt s kapaszkodó nélküli. Az éjszakás személyzet a betegek basztatásában élte ki magát. A mûtét még egy órát kellett volna tartson, hogy helyére mehessen a vápa. Vagy eltörik a csípõcsontom. Így lett három centi különbség a lábaim hosszában. A csoportazonostól meghalok, kell a választott vér, s annak -is- várólistája van, amin elõrébb kerülni csak IRÁNYÍTOTT VÉRADÁSSAL LEHET. (Tehát, ismét:

"...
választott vérrel megoldható a dolog, így kérjek meg minden embert akit elérek, s aki mozog, s van lelke hozzá és nem okoz gondot neki -ezt én teszem hozzá-, menjen el a következõ címre:

Közép-magyarországi Regionális Vérellátó Központ
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 19-21.
Telefon: +36 1 372 4200, +36 80 324 244
Véradási idõpont:
Hétköznap: 7.00-19.00



A feltüntetett idõpontokban és ha tud, IRÁNYÍTOTT VÉRADÁS keretében adjon le vért, a nevemre, az adataim feltüntetésével. (Ezeket magánban köszönettel megadom, annak aki hajlandó erre.)
Elsõsorban A+ vér kell, hiszen az én vércsoportom ez, de mivel választott készítmény kell nekem, így bárki adhat, bármilyen vércsoporttal, faktorral, s úgy rakják össze a számomra kellõ pakkot.
"

Szóval, emilben kérdés, én küldöm adataim, s óriási köszönetem is mellé a felajánlott bármilyen vércsoportú vérért!
)

S nagyon remélem, HA KELL, ELTÖRIK a csípõm, de vége lesz ennek a fejezetnek, mert sikerül helyreverni-tekerni-agyusztálni azt a kedves-drága vápát, mert ezt a batyut hagy ne kelljen már cipelnem, a száz másik muszáj mellett, ha már ennek nem kötelezõ velem lennie!! 



  2014-04-23
  ~~DISCUSSION~~
talema tep vápa vér véradás

remenyeim

ElsõIn Memoriam Nokia