Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Rainbow


  Avagy szivárványos jókedvem van.

Megtaláltam az első ír kalandom előestéjének paráját. http://lattilad.org/vicky/doku.php/talema/blog/mindjart
  S, hogy miért jutott most ez eszem helyére?
  Persze ez mindig ott van.... hisz ÚjÉletem fontos eleme ez.... ám most a szivárvány alján ülő kobold miatt -mármint a kincsre épp rálelt kisember, na...- jött elő a szokásos szintnél is erősebben, hiszen néhány napja szeretnék megemlékezni egy számomra jókedv-teremtő esetről.
  Történt a minap... a frácot, nem is itt kell kezdenem, hanem: egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban... akarom mondani régóta szerettem volna valamiféle holmit, mely a jellegzetes szivárvány-skálát mutatja. Egy kitűzőm van -emitten a bizonyítékom reája: http://lattilad.org/vicky/doku.php/talema/blog/kezfogo_-_megint-, s nem tettem különösebb lépéseket ezen űr betöltésére, de -mint sok dologra- erre is nyitott voltam. Osztán eccercsak nagy-nagy szabad mociztattamban a városban benne, elém ugrott -bár inkább perifériás látóterembe, majd ezután arra kanyarodván- egy célszínű fölső, egy kirakatban. Nem akadálymentes bolt lévén csak rácsodálkoztam s gondoltam, igyekszem elraktározni a tényt magamban, majd indultam tovább. Hazafelé utam elvitt egy kis boltocska mellett is, ahová egyébként bejutnom elég kacifánt, ezért mindig csak az üzlet elé glédába állított babák ruháit szoktam megcsodálni. Egészen mostanáig... hiszen most -nem babán, de a kirakatba lógatva- megláttam egy kendőt.
  Ilyes színekkel büszkélkedőt:

rainbow.jpg

Nos, így már a mérlegem azt mondta, a tányér, melyben a nem akadálymentes boltbejárat, a töredezett járda és ilyesmik messze nem nyomnak annyit, mint a másik tányérban leledző engem hívogató sál, s én engedtem a csábításnak. Dacolva a veszéllyel, beharcoltam magam az üzletbe.
  (Aki battai, annak mondom: a néhai erőmű néhai ovijánál, a régiposta köznél található kicsi butikról beszélek... ha e szó még értelmezhető e században...)
  Egy fiatal hölgy ült benn, köszöntünk s előadtam kérdésem, mely a sál árát firtatta. Ő levette azt a vállfáról, s ahogy szétbontotta, hogy láthassam teljes pompájában, meglátott egy piciny likat a szöveten.
  Én azt nem is vettem észre.
  Mondta, hogy az ára 2.900HUF, de ez hibás. Ám van egy hibátlan is.
  Én hümmögtem s nem létező pénzmagom számoltam magamban, mikor érkezett a következő kérdés:
  -Esetleg ezt -a hibásat, mellesleg nem tudom mi történt vele, talán a vállfa megsértette-, engedménnyel elvinné?
  Nos, ezen már nem nagyon kellett gondolkodnom... persze még mindig nem volt mindegy a méret mekkora...
  Hölgy telefonált egyet a távol lévő kolléganőjének, majd közölte a döntést:
  -1.500-ért tudjuk adni. Megfelel?
  -Tökéletesen!

S köszönettel el is vetettem a másik akadálymentesítetlen üzlet kirakatában látott s anonim árú fölső esélyét, ellenben boldog, sőt, szivárványos jókedvvel lettem büszke tulajdonosa eme darabnak.
  Lik pedig most már gondos kezek közt várja anyagiasulását, mert az én kezemben ez esélytelen volt...
  A legközelebbi ErikRandimon -Énonokám és Őnagyija tanáxik- már viselős leszen.

Apropó: http://nyugatifeny.blog.hu/2016/08/15/ez_a_ket_sztori_megmutatja_miert_rohadunk_fenyevekre_a_civilizalt_europatol

2016.08.15., 19:33
  ~~DISCUSSION~~

egyenlőség ember pride szivárvány talema

rainbow

Felülvizsga - SisyphosFelpaprikázva