Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Összeakasztották a bajuszukat


  

Moziban voltam, s már nem kétséges, a bajusz korát éljük.


Nemrég néztem -alig két napja- a görög idegenvezetõnõ életét, de ma megint elcibáltam szegény Ildikét moziba. Egyszerûen muszáj volt mennünk, hisz ma John Travolta gonoszfiút játszott, ráadásul bajusszal! Már nem azzal játszott, csak bajuszt visel és ez nekem olyan sokkot okozott, hogy látnom kellett.
Aztán, mikor utánanéztem kicsit a hálón a filmnek, láttam, hogy nemcsak õ, de Denzel Washington is hasonló változást mutat, sõt, mitha kicsit meg is emberesedett volna.



Nocsak.


Szerencsére Ildike nagyon szeret engem -ami persze érthetõ, van-e valaki aki kételkedik ennek jogosságában??!!-, így csak meg kellett említenem neki, a Travolta gyerek kontra bajusz tényállást, s már nem is volt vita tárgya az esti programunk. Szóval, mentünk.
A film elején egyértelmûnek tûnt, hogy a bajuszosoké a világ. Minden szereplõ, kinek XY kromoszómái vannak, szinte kivétel nélkül -de még a háttérben lévõ plakátfiú is- bajuszt visel. Természetesen élen a meghökkentõen ádáz nehézfiú kinézetû Ryder-rel.



Hát, nem a hideg futkos a hátadon? Vagy valami, na. Hehe.

/Travolta-Ryder innen, ni/

Okos fiúk ezek, kissé megcsömörlött vezérrel, de ugyanakkor eszessel is, a másik oldalon egy kisember, aki a családjáért él, hétköznapi gondokkal, kis (35.000 $-os) megbicsaklásokkal, de akár 1 gallon tejjel*.

Aztán ott a metró. A New York alatt/felett húzódó metró-hálózat.



Mi meg a 4-essel görcsölünk. Ééééééérdekes. :)
/Sok-sok metró itten van, e/

A végére gyõzött a jobb, akinek még a polgármester is ígéretet tett, hogy kirántják a slamasztikából, hálájuk jeleként, azért, amit a városért tett, majd ahogy kell, metróval hazatért a hõs.
Ki megadta a kegyelemlövést is annak, aki azt megérdemli.
Mert állítása szerint tartozik egy hallálal istennek.


* Csak felet visz haza. De azt hazaviszi.


  2009-10-25
  ~~DISCUSSION~~
bajusz film talema

osszeakasztottak_a_bajuszukat

Szellemes játék 2.0Beálltam a sorba