Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Nem hittem, hogy alkalmas vagy rá!


  

Újabb fejezet a Tahó aktából.
Még mindig meg tud lepni ezzel-azzal.

A hét elején egy rövid, lényegretörõ kérdést küldtem neki, naná, mail-ben, anni volt ebben, hogy a héten lesz-e néhány órája rám. Persze megint küldött heti menetrendet mely szerint vasárnap este lesz egy kis szabadideje, amit megosztana velem.
(Eleve meghatódtam ezen.)

Szoros volt a hétvégém, jöttem-mentem, vasárnap is jóval késõbb kerültem haza, mint számítottam, de ez nem keverte meg nagyon a továbbiakat, hisz Tahó is -szokásához híven- csúsztatta a dolgot ilyen meg amolyan elfoglaltsága miatt. Végül is felmentem hozzá.

Készült.
Gyertyák, italok, poharak kikészítve, zene, ahogy kell. (És persze nagyon büszke volt magára, hisz õ mindent megtett a hangulatért!)
Kicsit ittunk, hallgattuk a zenét, megmutogatta a változásokat a lakásában, majd némi közjáték után inkább bementünk a hálószobájába.

Tulajdonképpen azt kéne mondanom, hogy fejlõdik. Legutóbbi alkalommal éltem meg elõször vele azt, amiért van értelme a játéknak. S mikor ezt elmondtam (megírtam) neki, erre azzal válaszolt, hogy olyan vagyok, mint a szamár a Shrekben.


  2007-09-24
  ~~DISCUSSION~~
id=talema/blog/nem_hittem_hogy_alkalmas_vagy_ra

nem_hittem_hogy_alkalmas_vagy_ra

ÁlcaDömös