Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Na, kicsoda is E. Zsanett?


  

Egész reggel (s nemcsak ma) mást sem hallottam a tv-ben, mint ennek az ügynek a taglalását. A Nap-keltében még ábrákkal is bemutatták (a gyengébek kedvéért, nyilván), hogy kinek, milyen ruháján és azon belül hol találtak DNS-t. (Ez elég érdekes volt...)
Mikor végre elszakadtam a Mokkától (TV2; merthogy többnyire most is -mint általában- azt néztem), kijöttem ide, s végigjártam a reggeli körömet a hálón. Emil, blogter, SZDSZ Fórum.
És mit találtam?!

Kapcsolgatás közben elvetõdtem a Nap-keltéig, mint azt már mondtam, s ott is mi más lett volna a téma? Hát ez a hajnali erõszakolás ügye. Most éppen egy -nekem legalábbis- új szereplõ beszélt, az egyik rendõr ügyvédje (Somfainé Vajda Ágnes), s közben mutattak képeket is a sértett és a rendõrök ruháiról.
Számomra elgondolkodtató. Itt lehet megnézni:

Nem május 4-én keletkeztek Zsanett sérülései... (az oldal alján, az ilyen címû riport)

Aztán ott hagytam a tv-t, körülnéztem a hálón. Az SZDSZ Fórumban van néhány topik, amit mindenképpen el szoktam olvasni, régen jóval nagyobb, mostanság csekélyebb intenzitással írogatok is. Most is, mint már nagyon soxor, találtam ott egy érdekességet.
A roma gyerekeknek is jobb, ha külön osztályban tanítják õket
Ez az egyik olyan, amit mindig átnézek (itt is írtam már errõl néhányszor, most nem megyek bele ebbe a témába), csak ahogy visszamenõleg keresgéltem, ráakadtam egy linkre, amit megnyitva itt találtam magam: Partizaninfo Az élhetõ Magyarországér
t.
Érdekes -mondhatni- az oldal elsõ cikke is, a Látogatás a Prohaszka Ottokar Katolikus Gimnázium honlapján, de most nem errõl akarok írni (pedig ez is megérne egy misét, hogy stílusosan fogalmazzak), sokkal szembetûnõbb az ezután következõ cikk, amit ide is teszek egészében:

.....................................................



Ez a (néhai) kiemelt cikkek forrása , amiket most törlök, mert komolyan az eszem megáll. Egyesekben olyan indulatokat váltott ki ez az idézet, meg egyáltalán a blogom, hogy sírva röhögök...
Ettõl még a véleményem -amit nem gyõzök hangsúlyozni, hogy nem a cikkek, kommentelõk véleményével azonos, hanem "talema" nick alatt olvasható, valamint itt is, néhány sorral lejjebb- mit sem változott. Ki kell vizsgálni az ügyet, Lehet röhögni! Én ilyen naív vagyok és bízom a jogban, mint olyanban.


..........................................................

Tehát, itt volta az elsõ cikk.

............................................

És mégegy, ugyanonnan:

.........................................


Itt meg a másik.

....................................................

Mondom, elgondolkodtam. De ugyanígy hitetlenkedésre sarkallt az a hír is, mikor az egyik rendõr menyasszonya, aki várta az elõzetesbõl kiszabaduló võlegényét, azt mondta, hogy az õ szerelme biztos, hogy nem követett el ilyet, mert ismeri.
Én elhiszem, hogy ismeri azt, akit szeret. Elhiszem, hogy kizártnak tartja ezt. De az egészen biztos, hogy addig amíg nem egyértelmû, hogy mi történt s azt ki követte el, addig nyomozni kell, és a gyanút ki kell vizsgálni.

Mindamellett azt gondolom, hogy hajnalban, öt férfit, alapból felsõbbrendû helyzetben (dominánsként) intézkedõt, elkaphat a falkaszellem.
És persze az is lehet, hogy ez a szerencsétlen igen csinos, feketére festett hajú, szitakötõ napszemcsis sértett felajánlotta az intézkedõ rendõröknek, hogy esetleg természetben is el lehetne rendezni ezt. Nem tudom.
De azt most is mondom, százszor, ezerszer, hogy amíg egyértelmûen ki nem derülnek a tények, addig sem pro sem kontra nem lehet ítélkezni.


A partizáninfón még olvasgattam s egy június 6-i hírbõl (Huzavona Zsanett kötül címmel, de ezt már nem teszem ide teljes egészében, olvasd el ott, légyszi'!) egy érdekességet kiemelek:


"Partizaninfo kommentár:
Hogy mi lesz az ügy kimenetele, még nem tudjuk, azonban az elõre megmondható, hogy ha a bíróság bûnösnek találja az öt rendõrt, azt a hazai szélsõjobboldal minden kétség nélkül üdvözölni fogja, ha viszont felmentik õket az erõszak vádja alól, abban az esetben „posztliberálbolsevik” hatalmi elittõl függõ vérbíróságot fognak emlegetni, mely rendszerint eltussolja az ávós bûnözõk tetteit. Így mûködik a vérszomjas álkeresztényi értékrend, mely egyre többször mutatja ki foga fehérjét."

Ezt hagytam. Most is abszolút egyetértek ezekkel a sorokkal. /06. 25./

Azt hiszem, ebben a néhány mondatban igen sok és mély igazság van.
Nem jó ez, kérem, nem jó!


  2007-06-21
  ~~DISCUSSION~~
igazkurucoldal partizaninfo talema

na_kicsoda_is_e_zsanett

Kár? Hát, kár az van.Zsanett ügy folytatás, kis Kármán Irén ügy "adalékkal"