Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Mai MÉM


  

Cybersaint hívott meg eme, éppen aktuális MÉM-re, úgyhogy én most terítek. Önvallok.

Csak megjegyzem, 2005. 12. 01. óta gyakorlatilag ezt csinálom, úgyhogy ha valami nem derült ki rólam, akkor az tán nem is fontos, mert ennyi idõ alatt ha nem került szóba, nos, akkor valószínûleg súlytalan.
De fussak már neki, ugye?!

1. Tölts fel egy képet magadról, olyat, ami az albumodban neked a legjobban tetszik. 



Nos, ez nagyon tetszik nekem. Viszonylag régi (2008. 07.), de keletkezését is és látványát tekintve is emlékezetes. Ott, akkor még csak áhítoztam a remek mankó után, mely kerrivívörös, s amilyen már nekem is van azóta (mankó is, de pláne kép és desõtpláne írországi láblógatás miatt kösziditte mantra, ugye). Szóval, ezt a képet szeretem a legjobban, s tekintve, hogy utálom a rólam készült minden képet, nos, ez egy remek pozíció.

2. Írd le röviden mivel töltöd legszívesebben a szabadidõdet.
Nekem csak az van. Mégis legszívesebben? Ha már a kép... akkor azt mondom, hogy várok a felszállásra a gépen, és vigyorgok mint egy vadalma, mely gesztuson nem vagyok képes uralkodni. De ez meglehetõsen ritka (mindösszesen négy alkalmat számolhatok megfele ebbõl), s gyanítom többé elõ sem forduló élmény, éppen ezért meglehetõsen értékes is.

3.
Mi a kedvenc ételed, italod?
Nem tudom. Ha olyat kell mondani, amit akármikor ehetek, akkor azt mondom, a tejszínes pulykamell. Ha olyat, ami azért nagyon nem mindennapos, akkor meg a roston-libamáj fokhagymásan, krumplipürével, ami pedig a kettõ között van elérhetõségben, az az indiai fûszeres nemtommi... na, nem tudom a nevét, de valami fûszeres, testes szószba ágyazott ez meg az.
Ital? A kávé, melange formájában a legjobb, de sokszor nem jut eszembe, hogy ezt kérjek, csak akkor, mikor már hozzák ki a tejeskávémat mely a másik, amit gyakorta iszom, úgyhogy többnyire csak álmodozom róla. S bár nem igazán szeretem a kávét, mégis vödörszámra iszom.

4. Milyen állatot tartanál, ha lenne rá lehetõséged?

Am/.
S ezzel meg is válaszoltam, egyrészrõl. Másrészrõl viszont azt kell mondanom, hogy nekem nem lenne állatom, mint ahogy nincs is, hiszen Am/ Csaba kutyája. Még az önként beköltözõt sem látom szívesen, nem még én hoznék ide bármit is! Jobb mindenkinek, ha nem tartok állatot, azt hiszem, értem azt úgy, hogy a jószágnak is, és nekem is.

5. Mi az ami a legjobban felbosszant a hétköznapokban?
Felbosszant? Semmi. Mindent azonnal lereagálok, s talán ez bosszankodásnak tûnik, de valójában nem az, mert épphogy azt akarom elkerülni, s kerülöm is a kimondással. Amin viszont tagadhatatlanul leakadok és megtorpanok azon nyomban, az a rosszindulattal párosult butaság. Ezt a kombót nehezen viselem, s egyáltalán nem tolerálom, pedig az átlagnál sokkal toleránsabb vagyok. (Ezt nem én mondom csak úgy, hanem felmérettetett, s kiderült, na.)

Az öt meghívott, hogy másnak se legyen könnyebb a helyzete:

1. Tagore
2. Dilong Éva
3. Alouette
4. Mark'yhennon
5. Mahutani


Daewoo-t is meghívnám, de úgyse gyön. Pedig ha feltenne képet, tán megismerném legközelebb, mely indíttatás Dilong Évánál is azonos. Ugye ezt nem kell magyaráznom?!


  2011-09-21
  ~~DISCUSSION~~
mém talema

mai_mem

Kinek nem inge... -avagy az elveszett zseb történeteZENEMA - Mások könnyei