Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Lakógyûlés


  

 

Ma megéltem új életem -amit immár tizenkettedik éve játszom- elsõ lakógyûlését.

Hatótávolságomon kívül esett a cél, hiszen be kellett jutnom a Pártok Háza épületéig, ami a v
áros közepén van, úgyhogy -miután telefonszámot a szomszédok közül csak egy valakinek tudok, õ pedig gyalog ment- a szerencsémre apellálva kiálltam a járdára. S lám, sikerült a közös_embert lestoppolnom, így a lehetõ legjobb úton kerültem be.

Ebben egy lakás az otthonom
/A kép ehun lakik e, én meg a lakópark egyik lakásában/

Fura érzés volt. Én elõbb, néhány évig falun, aztán már városban, de mindvégig családi házban éltem, aztán mikor már egy kislányunk megvolt, költöztünk lakótelepre. Elsõ lakásunk egy háromemeletes téglaépületben volt, annak is a legfelsõ szintjén, egy két és fél szobás remek lakás, majd onnan egy egy szobával nagyobb, szintén tégla de földszinti lakásba költöztünk. Tíz évet éltünk e két helyen, így volt néhány lakógyûlésünk.

Pontosan persze erre sem emlékszem, ebbõl is csak lenyomatok vannak, úgyhogy éreztem most is némi cidrit, mikor készültem.
A hangulat ugyanaz, és nagyon keveseket ismerek még a lakók közül, van akit csak látásból, s van aki most  meglepetést jelentett, hisz nem tudtam, hogy végül is szomszédok vagyunk.

Haza is a közös_ember fuvarozott, aki egyébként régi életemben is ismerõsünk volt, azóta pedig emésztem a hallottakat és próbálok dönteni biztosításügyben, hiszen ez a házi feladat.



/Lakógyûlés innen ni/


  2012-12-02
  ~~DISCUSSION~~
lakás otthon talema

lakogyules

ZENEMA - PinaTörvénytisztelõ polgár