Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




? - zenema


  

Új információ. Nekem, legalábbis mindenképpen az.

Ebbõl már rájöhettem volna, hogy akár ki is maradhattam valamibõl, de elsiklottam felett, mondván öreg vagyok, mit érdekel engem, hogy a mai_fiatalok mire tsápolnak lepukkant lebujok sötétjében... mert a hozzám hasonló korú és életfelfogású igaz emberek ilyet sosem tesznek... De, hogy értelme is legyen az így szétszaggatott mondatnak: szóval ebbõl, ni, láthattam volna, amit nem láttam:



De ebbõl -mint mondtam- nem jöttem rá, ráadásul az alatta hallható densz_in_szanfransziszkóu... nekem totál a Mika sorba illet, vagyis úgy könyveltem el magamban, hogy itten, kérem egy Mika koncertrõl vagyon szó, csak nem figyeltem... s történt ez az általam látott vagy haccáz alkalommal... de ilyen apróságok nem zavarnak össze, ugye. Hiszen, ha valami beilleszkedett tenger eszem még_tengerebb szabad helyére, azt onnan kirobbantani igen nehéz...
Ma reggel meg nézem a Mokka-t, pontosabban hol a Ma reggel-t, hol meg emezt és egy snitt után a következõ hír az, hogy ikszipszilon, Marc Zuckerberghez hasonlóan (ehhh....) pulit tart, s ez a puli nagy tehetség, amit kiaknázandó gazdija, a The Kolin énekese, lemezt készül felvenni vele.
Zenélõ állatok?
Hmmm... láttam már ilyet, a mai mainstream-bõl is tudnék példát mondani erre, ezért ez a hír engem oly nagyon nem mozgat, ámde a bejátszásban megjelentek részletek a gazdi zenekara munkájából, s hangok a zenébõl, erre már figyelnem kellett.

Zenélõ puli ide, dídzsúzreklám oda, ezek a fiúk tudnak valamit.




És még akkor is azt mondom, ha az eleje -meg a közepe- nagyon Mikára hajaz. Már a zene, a képi világ inkább a Queen takarítós klippjét idézi nekem...

The Kolin a Facebook-on.

És ide ehhez akkor végre kiteszem, ami napok óta "rágja" agyam maradékát. Néha állok a lakásban valahol, csak úgy és átsuhan kicsiny agyam önálló részén egy taktus, és máris mozdul -valszeg...ööö... remélem, nem láthatóan, hiszen, na, egy roki az roki, de akkor is- minden mozdulásra szánt alkatrészem. Mert ez a hang, ez a nyugodt, mély... szóval, na... s amit mond, az olyan ehhh.... "...az összes dj hentes, na, darabolj mészáros; az összes énekes meg, mosolygós pénztáros, szemem ragaszd le, hogy csak befelé lásson, hogy amit ott benn lát, ne láthassa máson..."

Ez nem Kolin. Ez 30Y. (Zsókának köszönhetem. Hol vagy?)



  2011-03-24
  ~~DISCUSSION~~
30y puli talema the kolin zenema

kerdojel_zenema

Nem lesz szivárvány....????????????? ???????? ????? ? ?????? ??? "Sex Bomb"