Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




JOBBIK Battán


  

Én itt élek.

Ma, hogy jó sok idõt töltöttem az SZTK-ban (aminek csak a lánykori neve ez, de akkor is, én még ezen nevén ismertem meg, na), szemembe ötlött egy plakát, csak azért nem ágálok, mert nem vagyok biztos benne, hogy az épületen belül láttam, mert lehet, hogy már a külsõ hírdetõtáblán -belül minimum, hogy nem stílusos, kívül csak hülyeség, de nem sért semmit-, melyen a JOBBIK hav a következõ Százhalombattai Régiós Nagygyûlés-ére.

Megnéztem az oldalt, elgondolkodtam az egészen. Megnéztem ott a videókat, egyet ide is teszek alább. Elõször az jutott eszembe, hogy elmegyek és megnézem közelebbrõl is ezeket az embereket, megnézem, meghallgatom az ott uralkodó hangulatot a beszédeket, megnézem a megjelentek arcát, és esetleg megkérdezek ezt-azt.
Aztán kicsit keserû lettem, ahogy továbbnézegettem az oldalt. A bal sávban van egy picike gomb, melynek megnyomásával egyszerûen jelentkezhet bárki, ha tagfelvételét kéri a JOBBIK-ba.
Nos, én küzdök. Jó ideje küzdök, itt is ott is, amott is, telefonon, e-mail-ben, blogon, kommentben, de nem jutottam elõrébb. A JOBBIK-nál vajon miért megy ez ilyen pofon egyszerûen?
Akarsz tag lenni náluk? Jelentkezz!

Én pedig küzdök. Nem adom fel, nem errõl van szó. Csendes, rákkeltõen kirohanásoktól mentes, de nem lohadó kitartással küzdök, hogy hátha kellek az SZDSZ-nek.
Egy ember. Hogy is volt, van 200.001 ember? Egy lenne.

De nem kell?

Hmmm...

A JOBBIK miért is ér el az emberekhez?



Mert megmondja amit gondol egy igaz magyar. Sorba állít, vezényel, segít, parlagfûírtásban segít, menekítésben segít, árvízi munkában segít, fegyelmez. Összefog és tartozni lehet hozzá. Átnevel és egy ideológia mögé sorakoztat fel, szorosan irányít, s leveszi a gondolkodás terhét a vállakról, dönt helyettük. A videó végén az a vezényszó... kiráz a hideg...

Magyar vagyok. Rossznak tartom a gárdát, és azt a vonalat a gondolkodásban.

November 19-én, csütörtökön lesz a XIII. kerületi Liberális Klub következõ eseménye. Én vidéki vagyok, de már nemigen látok más esélyt, és erre el akarok  menni.
Érdekel.

Hátha én is érdeklem az SZDSZ-t.


  2009-11-13
  ~~DISCUSSION~~
jobbik szdsz talema

jobbik_battan

Megtettem, mit megkövetelt...Zuhanyozni akarok!!