Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Hétmérföld


  Jó tulajdonság? Most tényleg?
Albert néz rám megint okosan.


Mert Õ csak úgy tud nézni, bozontos üstökével, nonkomformista életszemléletével, s tenger eszével felvértezve. S miközben lelki szemeim elõtt le nem veszi rólam tekintetét, azt sugallja, hogy minden relatív.





Persze, ennél a helyzetnél azért némileg bonyolultabb igazság leírására elegendõ ez a tyúkésszel ennyire felfogható alaptézis, de nekem már csak ez van... mármint tyúkész... hehe...

Szóval, zebra, az én csíkoshátú blogger barátom hívott megfele eme játékba, s állított számomra ily nehéz feladatot.

Ha még egy kellene?! De nem, mindjárt hét! És nem rossz (azt ugyen nem szívesen, de, hogy könnyebben sorolnék fel, az tutifúrókukker...), hanem jó tulajdonságot kell felsorolni, szépen sorban.

Ja, most tûnt csak fel, hogy netán Albert jelenléte magyarázatra szorul? Nos, tessék: a jó s rossz, ugye nem egzakt fogalmak. Ennek szellemében tessen értékelni a következõket!

1. Õszinte
Elõzõ életemben is jellemzõ volt ez rám, de mainapság (é.: ebben a valóságban) annyi kerekítésre sem vagyok hajlandó, mint annak elõtte. S ez, a kettessel együtt, már akár rossz is lehet, mert íme:
2. Kemény
Az elsõvel jár karban. Nem szépítek, mert nincs rá sem energiám, sem agyam, sem erõm. Tehát, ha úgy tetszik, lecsupaszítok mindent a magam által érthetõ, felfogható szintre.
3. Erõs
Nem úgy, mint a legerõsebb az országban, hanem úgy, ahogy egy szétesett lego-ember újra beáll a játékba, miután kiesett a negyedikrõl és darabjaira hullott.
4. Türelmes
Nem siettetem.
5. Szerethetõ
Ez jó, vagy rossz? Vagy semleges? Az én mércémen, az én szerethetõségem mindenképpen jó tulajdonság, hiszen ... hiszen az alma...
6. Szeretni képes
Ahogy figyelem az embereket, s korábban másra nem is voltam képes, csak ültem, bezárva a saját világomba (miután mozgásterem igencsak leszûkült), rá kellett döbbennem, hogy milyen kevesen vannak az empatikus emberek. Azok, akik legalább halvány jelét mutatják valaki más felé érzett -bármilyen elõjelû, pláne pozitív- emociónak. Én képes vagyok szeretni. Bonyolítja ez a dolgokat, mert sokkal egyszerûbb lenne a kép, ha nem kéne ilyesmivel bajlódni, de ez teszi a játszóteret érdekessé.
7. Okos
Mondtam, tessen csak az elejére kergetõzni az egérrel! AE!! Nekem 10% agyam van. Nos tehát, akinek megvan mind, azaz 100%, és abból használ (forrás szintén AE) mondjuk 6-7%-ot, az relatíve butább, mint én!!! Tessen utánaszámolni, kérem!

Hogyan lehet mémet indítani? Én elmondanám a rossz tulajdonságaimat is. No, mindegy. Addig is, szeretném olvasni

Luciferina
Ágnes
Bóvica (de ahogy ismerem, Õ már rég megírta ezt)
MaliZoli (de ahogy ismerem, neki nagyon nincs ideje erre, pedig nagyon szeretném olvasni)
Goldmund

hetesét.

És miért hétmérföld? Ráadásul egybeírva? Mégha "es csizma" lenne, de nem. Egyszerûen csak és kész!




  2008-11-03
  ~~DISCUSSION~~
mém talema zebra

hetmerfold

Bodok netán Bokod?'30-as évek... ma