Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Helló! Neked van lábad?


  

"Helló! Neked van lábad?
Gyalázat, hogy mindenki megint a saját szalonnáját sütögeti, eddig egyetlen nyilatkozatban sem hallottam arról a gyalázatról, amit a rokkantakkal tesznek. Te mit gondolsz, kit sújt a kormány a legjobban? Azt, aki nem tud még elszaladni sem. És ne lájkold, ha semmi mást nem teszel. Tele van lájkkal a padlás.
Hé! Neked van lábad?
Akkor ne fordíts hátat, hanem vedd rá a szalonnasütögetõket, hogy a követelések közt elsõ helyen legyen a rokkant holokauszt.
Halló! Neked van lábad?
... Nem szégyen hogy egészséges vagy, de neked sem hiányoztunk a követelések elejérõl.
Aki fázik, fáért megy. Lábbal. Aki éhes, akár kukában is talál ennivalót. Lábbal.
Akinek nincs nyugdíja, mert elvették, még sok mindent kezdhet, ha van lába. Akinek nincs munkája, rendkívül keserû lehet, de a lábával szavazhat, és oda megy ahol meg tud élni.
A lábával.
Helló! Vigyázz a lábadra!
Mert ha elveszted elfelejtenek, letojnak, láthatatlanná válsz, és kenyér helyett lájkot reggelizel.
Helló.
Ne támogasd azt, akit nem tudsz rávenni, hogy elsõ helyen a rokkantak üldözését, a rokkant népirtást, a harmadik évezred gyalázatos genocídiumát említse meg minden alkalommal.
Helló!
Láb nélkül is lehet ember valaki. Ha ember vagy, és lábad is van, addig üsd az asztalt, míg megérzed, hogy tényleg ember vagy.
Helló ! Neked van lábad?
Add már kölcsön a lábad, csak míg elfutok ebbõl az országból! Postafordultával visszaküldöm. De ha elgondolkodsz azon, hogy esetleg nem küldöm vissza, és akkor neked nem lesz lábad, és a te életed lesz veszélyben, a te gyógyszeredet nem tudod megvenni, mert nincs rokkantnyugdíj, és lábad sincs, hogy valamit tegyél a közelgõ halál ellen, és mindenki nagyon sajnál, mindenki együtt érez veled, csak valahogy mindig te húzod a legrövidebb gyufát. Már épp beletörõdtél sorsodba, amikor kiderül, hogy valaki, egy kölcsön kapott lábbal Brüsszelig rohant, és emberiesség ellenes bûntettért feljelentette az egész országot. Az igazi tetteseket elfogták, akinek lába van, és nem tett semmit, azokat meg lelkiismeretre ítélték. Élethossziglan. Aztán csenget a postás, és egy csomagban visszakapod a lábad, és gazdagnak érzed magad. Mindenki másnál gazdagabbnak.
Hé neked van lábad?
Akkor használd arra, amire én használnám. Mert ugye lábat mégsem lehet kölcsön adni. Hallgatom a híreket minden nap, és ha használtad a lábad, akkor tudni fogom hogy TE VOLTÁL.
Hahó! Hiszen neked van lábad.
Helló! Neked van lábad?"
Ez csak egy teszt.
Egy barátom írta ezt, akit eddig is nagyon tiszteltem már és most is pontosan rávilágít a lényegre, s teszi ezt sarkítva, ahogy szokta. S EZ ugrik be, ebben pedig a linkelt, de ott már hivatkozásként nem mûködõ náci lózung EZ. (És az igazán rémületes, rettenetes és kétségbeejtõ, hogy ezt 2011. december 5-én írta és azóta a helyzet csak romlott.)
Érted?


  2014-09-20
  ~~DISCUSSION~~
érzékenyítés esélyegyenlõség fogyatékos gyõzõ talema

hello_neked_van_labad

30Emelet vs járdaszegély