Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Háttér


  Egy ideje érik. Olvasgatom, benézek oda néha, még mindig nem vagyok benne biztos, hogy azt tudom így visszaadni, amit igazából jelentenie kéne, de igyekszem. Azt talán le tudom írni, hogy nekem mit mutat.

Már nem is tudom, mit kerestem, mikor a gugli kiadott vagy 4000 találatot (jóvanna, barokkos túlzás; de ha 300 nem volt, akkor 1senem:), köztük egy egészen speciális archívum is szerepelt. (Gyanítom, hogy a Transamerica volt a cél, de tudod 10%...:)

Akkor nemigen volt idõm tüzetesebben átnézni a oldalt, de eltettem késõbbi tanulmányozásra. :)

Még most sem értem a végére, illetve nem is az elején kezdtem, csak úgy itt-ott beleolvasgatok, tehát a teljesség igénye nélkül, mégis valamennyire áttekintõ jelleggel nézegetem.

Elõször a filmeket lapozgattam át, illetve az ezeket ajánló cikkeket, aztán szépen sorban a többit. Mást.

Mert a más... a más a lényeg itt. Biztos, aki ebben a szubkultúrában él, érzi ezt a 'mi-õk', 'egyik oldal-másik oldal' dolgot, amirõl az én szajkóm már több mint 4 éve meggyõzõdéssel  regél.

Ha nem lenne egyértelmû, nekem kifejezetten szimpatikus ez a dolog, a -ha úgy tetszik- szélsõség felvállalása. (Ide rímel, bár az ennek talán továbbfejlesztett változata, talán mellékága a melegfelvonulás. Már írtam errõl is, de a lényeg ugyanaz: velem, aki szinte semmit sem tud errõl a dologról -a sztereotípiákon túl, persze- kicsit betekintést ad ebbe a világba. Hasonlóképp a .... pfhuuuuu... most példát akartam írni, de félek, hogy aki nem nyílt erre a dologra, vagyis ennek puszta tudomásul vételére, az berágna ezen... tehát példát nem mondok, inkább azt mondom, nézd meg azt az oldalt, aztán írd le a véleményed! Köszi.)( Hö-hö... ha én 10% aggyal el tudok gondolkodni, akkor a töbségnek nyilván nem is kell megerõltetnie magát... bocsi:)

http://www.hatter.hu

http://www.hatter.hu/archivum/

Én találtam itt sok érdekes filmet, például.


  2006-05-19
  ~~DISCUSSION~~
diszkrimináció élet háttér nyíltság talema

hatter

Hol is a helyem...Mégis, kinek az élete?